Stoiximan Super League

Αναπροσαρμόζει τα πλάνα του

Το πλάνο του ανάλογα με τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού καταστρώνει ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος σκοπεύει να «επενδύσει» στους Νάνο και Μέντες.

Μετά τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός έχει έναν αγώνα την εβδομάδα, οπότε ο Γιάννης Αναστασίου δεν χρειάζεται να προχωράει σε ροτιέισον όσο το προηγούμενο διάστημα.

Άλλωστε, ο Έλληνας τεχνικός θέλει η ομάδα να έχει την απαραίτητη συνεχή για τους αγώνες που ακολουθούν με… οδηγό την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το επόμενο διάστημα θα φανεί ο 42χρονος προπονητής θα δώσει ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής ή θα επιμείνει στο σχήμα που παρέταξε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Πολλά φαίνεται πως ποντάρει ο κόουτς του «τριφυλλιού» στον Νάνο και τον Μέντες, αν και φέτος δεν έχουν ικανοποιήσει με τη συνολική τους παρουσία.

Ο Νάνο από τη στιγμή που τραυματίστηκε έχασε τη θέση του από τον φορμαρισμένο Χουχούμη. Ο νεαρός μπακ έπαιξε και στο δύσκολο ματς με τον Παναιτωλικό κι αν αγωνιστεί και στην Κρήτη, μοιάζει απίθανο στο ντέρμπι να παίξει ο Ισπανός, εφόσον δεν θα έχει ρυθμό από αγώνα.

Από την πλευρά του, ο Μέντες έβαλε σε σκέψεις τον Αναστασίου με την εικόνα του με την Skoda Ξάνθη στο Κύπελλο, αφού φέρει και εκείνος ευθύνη για τον αποκλεισμό της ομάδας.

Ο Αναστασίου φαίνεται, πάντως, πως περιμένει πολλά από την επιθετικότητα του Νάνο και την εμπειρία του Μέντες, στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x