Stoiximan Super League

Άμυνα από… μπετόν

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Εργοτέλη για την αμυντική λειτουργία της ομάδας, η οποία για τρίτο σερί ματς δεν δέχθηκε κάποιο γκολ.

Κάθε λόγο να είναι χαρούμενος με την άμυνα του Εργοτέλη έχει ο Γιάννης Πετράκης, αφού οι Κρητικοί για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι κατάφεραν να κρατήσουν το «μηδέν» στα μετόπισθεν.

Το σημαντικό, όμως, είναι ότι η αμυντική γραμμή έχει στελεχωθεί μόνο από παίκτες που έπαιζαν πέρυσι με τους «κιτρινόμαυρους» στη Football League.

Ο λόγος είναι ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου έδωσαν το βάρος της καλοκαιρινής μεταγραφικής ενίσχυσης έπεσε στις άλλες γραμμές. Ο μοναδικός αμυντικός που αποκτήθηκε είναι ο Αλβαρο Μεχία.

Η άμυνα θα δυναμώσει κι άλλο με την χρησιμοποίησε του Ισπανού στόπερ, ο οποίος ακόμη δεν είναι έτοιμος για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του και θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμα.

Την ίδια ώρα, όμως, προβληματισμό δημιουργεί το δεύτερο συνεχόμενο 0-0, αφού οι Ηρακλειώτες δεν έχουν εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχαν στους αγώνες με Ξάνθη και Παναιτωλικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x