Ο Τζαμέλ Αμπντούν θέλοντας να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του αποχώρησε από τον Ολυμπιακό με «κακό» τρόπο για να πάρει μεταγραφή στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα περίμενε ο Αλγερινός άσος , αφού ποτέ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις αγγλικές απαιτήσεις με αποτέλεσμα οι συμμετοχές του τον τελευταίο 1,5 χρόνο να είναι ελάχιστες και τώρα να δοθεί δανεικός στη Λόκερεν.

Με δηλώσεις του στην «Le Buteur» έκανε λόγο για λάθος επιλογή και τόνισε πως θα σταθεί ξανά στα πόδια του. «Είναι αλήθεια πως πέρασα έξι δύσκολους μήνες. Δεν είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που αντιμετωπίζω τέτοιες καταστάσεις, όμως έχοντας τον Θεό στο πλάι μου τα ξεπερνάω όλα», είπε αρχικά ο 29χρονος άσος και συνέχισε: «Ξέρω πως έχω απογοητεύσει τους θαυμαστές μου, όμως μένουν ακόμα 3-4 μήνες ποδοσφαίρου και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στην Λόκερεν».

Επίσης μίλησε και για τον Ολυμπιακό λέγοντας: «Απέδειξα στον Ολυμπιακό πως μπορώ να τα καταφέρω. Έδειξα ποια είναι η αξία μου. Είμαι Αλγερινός και όπως λένε στην πατρίδα μου, είμαστε σαν τις γάτες. Ακόμα και να χάσουμε την ισορροπία μας θα πέσουμε με τα πόδια. Πάντως αν ήξερα τι θα συνέβαινε στην Νότιγχαμ δεν θα έφευγα ποτέ από τον Ολυμπιακό. Δεν κλαίω την μοίρα μου, αλλά πρέπει να δουλέψω σκληρά για να επανέλθω».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Πανουτσόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιστροφή στις ρίζες για τον Ζιλ Κουντέ: Έπαιξε ποδόσφαιρο σε χωμάτινο γήπεδο με παιδιά στο Μπενίν!

Ύμνοι Ντελ Μπόσκε για Μέσι: «Είδα Πελέ και Μαραντόνα, όμως αυτός είναι ο σπουδαιότερος-Τον ήθελα στην Ισπανία, αλλά...»

Σε φοβερή κατάσταση ο Κουλούρης, σκόραρε σε τρίτο σερί ματς!

«Ζαλίζει» η συλλογή από τρόπαια και ενθύμια του Ριβάλντο

Ο Ινφαντίνο προανήγγειλε αλλαγές στο οφσάιντ και δικαιολόγησε τις υψηλές τιμές στα εισιτήρια του Μουντιάλ

Σιγά μην σταματήσει: Ο Μιούρα στα 58 του βρήκε νέα ομάδα

«Κουβέντα του Παναθηναϊκού με Τετέ, θα ζητήσει μεταγραφή στην Γκρέμιο»

Man of the Match ο Ελ Κααμπί: Πότε παίζει το Μαρόκο για τους «16» και πόσο θα αργήσει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό

Οι αλλαγές που εξετάζει η FIFA για το οφσάιντ

Δεν τον σταματάει τίποτα: Ο Ελ Κααμπί πλησιάζει τον Φαράς στην πρώτη θέση των σκόρερ στην ιστορία του Μαρόκου!