Οι 120 τυχεροί νικητές, που αναδείχθηκαν μέσω της κλήρωσης που έγινε σήμερα Παρασκευή 10 Ιανουαρίου στα γραφεία μας και κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, στο Village Entertainment Park στο Ρέντη είναι οι:

ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΡΓΙΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΣΠΡΟΥΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΒΑΛΕΚΑΡΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΒΑΡΒΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΒΕΝΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΒΙΤΑΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΒΟΡΓΙΑ ΜΑΡΙΑ
ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΙΑΒΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΙΑΚΟΥΜΕΤΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΚΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΚΙΟΥΛΕΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΓΟΡΑΝΙΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΓΡΥΛΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΔΙΟΓΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΕΨΗΜΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΖΑΡΟΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΘΑΝΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΚΑΖΟΥ ΜΕΡΙΛΥΝ
ΚΑΚΑΒΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΛΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΑΡΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΤΟΥΦΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΠΑΝΟΣ
ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΙΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΥΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ
ΛΑΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΛΙΑΝΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΙΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΛΙΩΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΜΑΝΕΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΜΕΝΤΕΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΜΟΡΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΟΥΤΣΕΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΜΠΑΚΟΥΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΑΤΑΒΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΜΠΙΚΑΚΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
ΜΥΛΩΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΝΕΔΕΛΚΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΝΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΠΑ ΒΙΒΙΑΝΑ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΠΑΤΣΙΚΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΠΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΥΡΟΒΕΤΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΡΙΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΡΟΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΡΟΤΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΡΟΥΦΟΓΑΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΣΑΒΡΑΜΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΣΑΛΟΝΙΚΙΔΗΣ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ
ΣΕΡΙΦΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΙΑΚΑΝΔΑΡΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ
ΣΚΟΥΤΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΜΠΩΚΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΣΟΛΩΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΥΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΣΧΙΖΑΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΖΙΦΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΤΣΙΡΝΙΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΦΑΜΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ
ΦΛΟΚΑΣ ΚΙΜΩΝ
ΧΑΒΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΧΕΙΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΑΡΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΨΗΜΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσαν κατά τη συμμετοχή τους και θα πρέπει να βρίσκονται με την ταυτότητά τους, στο χώρο εισόδου στις αίθουσες του Village Entertainment Park στο Ρέντη, αυτή τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η είσοδος στην αίθουσα θα γίνεται με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας στους ανθρώπους του NovaΣΠΟΡ FM. Κατά τη διάρκεια της προβολής θα ισχύουν μέτρα παρακολούθησης παράνομης μαγνητοσκόπησης. Με την παρουσία σας στην προβολή αυτή συμφωνείτε στην παρακολούθηση από το προσωπικό ασφαλείας. Η είσοδος στην αίθουσα προβολής όσων φέρουν ενεργοποιημένο κινητό τηλέφωνο ή άλλη συσκευή μαγνητοσκόπησης απαγορεύεται ρητά. Για το λόγο αυτό, παρακαλείσθε να έχετε τα κινητά σας κλειστά σε όλη τη διάρκεια της προβολής. Σε περίπτωση χρήσης κινητού τηλεφώνου ή άλλης συσκευής κατά τη διάρκεια της προβολής, η συσκευή θα απομακρύνεται από τον κάτοχό της από το προσωπικό ασφαλείας και θα επιστρέφεται μετά το πέρας της προβολής.

Σχετικά με την ταινία:



Επιστροφή στο ρινγκ - Grudge Match:
Στην κωμωδία της Warner Bros. Pictures «Επιστροφή στο ρινγκ» πρωταγωνιστούν ο υποψήφιος για Όσκαρ Σιλβέστερ Σταλόνε (Χένρι «Ρέιζορ» Σάρπ) και ο βραβευμένος με Όσκαρ Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Μπίλυ «Δε Κιντ» ΜακΝτόνεν), υποδυόμενοι δύο τοπικούς μποξέρ του Πίτσμπουργκ που «βγήκαν» στο προσκήνιο λόγω του έντονου ανταγωνισμού τους. Και οι δύο είχαν σημειώσει μία νίκη εναντίον του άλλου κατά τη διάρκεια της ακμής τους αλλά το 1983, την παραμονή του τρίτου τους αγώνα, ο Ρέιζορ ανακοινώνει ξαφνικά την απόσυρση του, αρνούμενος να δώσει εξηγήσεις. Έδωσε όμως μια γροθιά νoκ-άουτ στις καριέρες και των δύο.
30 χρόνια αργότερα, πεπεισμένος ότι θα υπάρξουν πολλά κέρδη, ο Ντάντε Σλέιτ Τζούνιορ αποφασίζει να τους κάνει μια πρόταση που δεν μπορούν να αρνηθούν: να ξαναμπούν στον αγωνιστικό χώρο και να τακτοποιήσουν τη «βεντέτα» μια για πάντα. Αλλά μπορεί να μην χρειαστεί να περιμένουν πολύ αφού θα συναντηθούν μετά από δεκαετίες, και η από παλιά διαμάχη μεταξύ τους θα εξελιχθεί σε μία ξεκαρδιστική μάχη που μέσω διαδικτύου θα εξαπλωθεί ευρέως. Μετά τον ξαφνικό χαμό στα social media, η προσωπική έχθρα μεταξύ τους γίνεται ένα must-see γεγονός! Άμα επιβιώσουν την προπόνηση, ίσως να αγωνιστούν και πάλι στο άμεσο μέλλον..!
Πρωταγωνιστούν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Κέβιν Χαρτ, Κιμ Μπάσιντζερ
Σκηνοθέτης: Πίτερ Σέγκαλ
Η ταινία κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014, από τη Village.

Όροι συμμετοχής:
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων συμμετοχής από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM, εφεξής «Διοργανωτής» (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα).
1. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται από την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 12:00 έως και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11:00.
2. Για την επιτυχή συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται η συμπλήρωση της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας με τα πραγματικά στοιχεία του συμμετέχοντα. Η συμπλήρωση της φόρμας δεν έχει οικονομική επιβάρυνση για το συμμετέχοντα.
3. Η κλήρωση των Δώρων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 12:00 στα γραφεία του Διοργανωτή (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα) και θα αναδείξει εκατόν είκοσι (120) νικητές.
4. Το Δώρο για τον κάθε νικητή είναι μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere της ταινίας «Επιστροφή στο ρινγκ - Grudge Match» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, στις 20:30, σε αίθουσα των Village Cinemas στο Village Entertainment Park στου Ρέντη.
5. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν από τον ιστότοπο που διεξήγε το διαγωνισμό και θα ενημερωθούν από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM για την παραλαβή του δώρου τους. Για την παραλαβή του δώρου του ο κάθε νικητής θα πρέπει να αποδεικνύει την αστυνομική του ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο του ζητηθεί από το Διοργανωτή.
6. Το Δώρο κάθε νικητή είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.
7. Ο «Διοργανωτής» ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε τυχόν προκληθεί στους νικητές από τη χρήση του.
8. Δια της επιτυχούς συμμετοχής στο διαγωνισμό ο εκάστοτε συμμετέχων αναγνωρίζει ότι τα προσωπικά του δεδομένα θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από το «Διοργανωτή» για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής της προωθητικής ενέργειας, την κλήρωση και παράδοση του Δώρου, ενώ συναινεί στη χρήση των στοιχειών επικοινωνίας του για ενημέρωσή του σχετικά με μελλοντικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες του «Διοργανωτή». Σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν επιθυμεί να αναπαράσχει την προαναφερθείσα συναίνεσή του πρέπει να το δηλώσει τούτο ρητά στο e-mail επικοινωνίας του «Διοργανωτή» (site@sport-fm.gr).
9. Ο «Διοργανωτής» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει όλους ή μερικούς από τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει την διάρκειά του ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες κατά την εύλογη κρίση του, να ματαιώσει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό οποτεδήποτε με ανακοίνωσή του προς τους συμμετέχοντες μέσω του ιστοτόπου www.sport-fm.gr χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες ή άλλο πρόσωπο.
10. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του «Διοργανωτή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube