O Άρης έκανε μία σπουδαία νίκη, αφού επικράτησε με σκορ 1-0 της Ντιναμό Κιέβου, παίρνοντας προβάδισμα για την πρόκριση στα playoffs του Conference League.

Mετά το ματς, ο Ζαν Ζουλ μίλησε για τα όσα χρειάζεται να κάνουν οι «κίτρινοι» ώστε να φτάσουν στην πρόκριση, αλλά και για το γεγονός πως αυτή σε καμία περίπτωση δεν είναι ακόμη «κλειδωμένη».

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Είμαστε χαρούμενοι με το 1-0 μπροστά στους φιλάθλους μας. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για το πρώτο παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι».

Για το αν η Ντιναμό ήταν πιο δυνατή ομάδα: «Πιο δυνατή; Όχι. Κάναμε το παιχνίδι μας, δεν μας απασχολούσαν αυτοί. Το πιο σημαντικό είμαστε εμείς και όχι αυτοί. Πιστεύω ότι κάναμε αυτό που ήθελε ο προπονητής μας. Ήταν το πρώτο παιχνίδι, ελπίζω να κάνουμε το ίδιο και στο δεύτερο κι αν παίξουμε το παιχνίδι μας δεν θα μας απασχολεί η Ντιναμό. Η Ντιναμό είναι η Ντιναμό και ο Άρης είναι ο Άρης».

Για την πρόκριση: «Είναι ακόμα ανοιχτή, είναι δύο παιχνίδια. Θα πάμε να παίξουμε εκεί. Πρέπει απλά να κάνουμε τη δουλειά μας, να παλέψουμε όπως παλέψαμε χθές και ακόμα πιο πολύ για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης