Ένταση υπήρξε σε… live μετάδοση στον αέρα του «Sky Sports» πριν την αναμέτρηση της Μίλαν με τη Λίβερπουλ για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Champions League.

Συγκεκριμένα, υπήρξε ένας τρομερά έντονος διάλογος ανάμεσα σε Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, με αφορμή τη θέση που κατέχει ο Σουηδός στους «ροσονέρι» και το ποιες είναι οι αρμοδιότητές του.

Η αρχή έγινε από τον Ζλάταν, ο οποίος με τις… κλασικές ατάκες του θέλησε να βάλει στη θέση του τον Μπόμπαν για τα σχόλια που έχει κάνει κατά καιρούς προς το πρόσωπό του.

«Όταν φεύγει το λιοντάρι εμφανίζονται τα γατάκια. Όταν το λιοντάρι επιστρέφει τα γατάκια εξαφανίζονται. Όλα αυτά που λέγονται και γράφονται, πολύ χαμηλό επίπεδο... Έλειψα κάποιες μέρες λόγω προσωπικών θεμάτων αλλά επέστρεψα και είμαι εδώ για να σας εξηγήσω τον ρόλο μου αφού δεν τον καταλαβαίνετε, διάβασα ότι ούτε ο Μπόμπαν τον καταλαβαίνει...», είπε αρχικά ο Σουηδός.

Για να απαντήσει από τη μεριά του ο Μπόμπαν και την ένταση να ανεβαίνει: «Βασικά κανένας δεν τον έχει καταλάβει, όχι μόνο εγώ. Ελπίζω να τον έχεις καταλάβει εσύ, γιατί κανείς δεν καταλαβαίνει ούτε τις ευθύνες σου, ούτε την επιλογή του προπονητή, ούτε τους παίκτες, ούτε το τεχνικό κομμάτι, ούτε από που προέρχεται όλο αυτό».

Ο Ιμπραΐμοβιτς κατέληξε και δεν άφησε πολλά περιθώρια συζήτησης: «Θα σου το εξηγήσω αμέσως, τότε... Εγώ κάνω κουμάντο, εγώ είμαι το αφεντικό και όλοι δουλεύουν για μένα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube