Ο σπουδαίος Ζιοβάνι, ο Βραζιλιάνος «μάγος» που έγραψε ιστορία με τον Ολυμπιακό βρέθηκε καλεσμένος στο στούντιο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» με τους Μπάμπη Χριστόγλου και Σταύρο Χονδροθύμιο.

Όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που συνεχίζει να συμμετέχει σε διάφορα ποδοσφαιρικά events, να εξασκεί το άθλημα και να γυμνάζεται, εξέφρασε με χαρακτηριστικό τρόπο την αγάπη του για το άθλημα.

«Μου αρέσει πολύ να παίζω ποδόσφαιρο, ειδικά στο γήπεδο, και προπονούμαι από όταν ήμουν 14 ετών. Ήταν ήδη στο αίμα μου. Σε πολλούς αρέσει όταν σταματούν, εμένα όχι, μου αρέσει το ποδόσφαιρο και να φροντίζω το σώμα μου.

Το μόνο πράγμα που ζητώ από τον Θεό είναι να μου δώσει υγεία ώστε να παίζω μέχρι τα 70 ή τα 80, την ημέρα που θα σταματήσω το ποδόσφαιρο μπορεί να με πάρει μακριά»
, ανέφερε αναλυτικά.

Δείτε το βίντεο:

@sporfm946 ?????? ?????????? ?????? ???? ?????????????????? ???? ????????????????????, ???????????? ???? ???? ?????????? ?? ???????? Ο Ζιοβάνι μίλησε για το μεγάλο του πάθος, το ποδόσφαιρο, στους 94,6 και στην εκπομπή «Μπαμ και κάτω», με τους Μπάμπη Χριστόγλου και Σταύρο Χονδροθύμιο. #sporfm #giovanni #olympiacos #footballtiktok @bamkaikato ? original sound - sporfm946

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube