Τα κακά αποτελέσματα της ολυμπιακής ομάδας ποδοσφαίρου της Βραζιλίας έχουν δημιουργήσει έντονο προβληματισμό και μεγάλη γκρίνια. Από τα πυρά δε ξέφυγε ούτε ο Νεϊμάρ, ο οποίος τα άκουσε από έναν παλιό μας γνώριμο.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της «σελεσάο», Ζίκο, έριξε τα βέλη του στον αρχηγό της εθνικής ομάδας της χώρας του, χαρακτηρίζοντάς τον ακατάλληλο να φορά το περιβραχιόνιο.

«Ο αρχηγός της ομάδας μας δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να είναι αρχηγός», δήλωσε ο 63χρονος τεχνικός, σε εκδήλωση που έγινε στο ολυμπιακό πάρκο του Ρίο. «Αλλά αντί γι’ αυτό, τέτοιοι παίκτες κάθονται και παραπονιούνται για το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του Ιράκ έκαναν καθυστερήσεις. Πρέπει όντως να ασχολούνται με τέτοια πράγματα; Πρέπει απλά να παίζουν ποδόσφαιρο, ρε γαμώτο», συνέχισε έξαλλος ο Βραζιλιάνος .

Όσο για τις ελπίδες που έχει η «σελεσάο» για χρυσό μετάλλιο, τόνισε ότι: «Σε δύο εβδομάδες δε γίνονται θαύματα και η ομάδα της Βραζιλίας συγκεντρώνεται (σ.σ. για προετοιμασία) πάντα την τελευταία στιγμή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube