Στη Γερμανία και στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου δοκιμάζεται απόψε το βράδυ (21:45) ο Ολυμπιακός, για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Νίκο Ζέρβα να μεταφέρει στον bwinΣΠΟΡ FM τα τελευταία νέα των «ερυθρόλευκων», μερικές ώρες πριν από το τζάμπολ!

Αρχικά, ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στη γερμανική πόλη στάθηκε στη μεγάλη προσοχή που πρέπει να δώσει ο Ολυμπιακός, κόντρα σε μία ομάδα που είναι ικανή να του δημιουργήσει πολλά προβλήματα με το επιθετικό της ταλέντο και με τους Νέιπιερ, Έντουαρντς, Γουάιλερ Μπαμπ και Ομπστ.

Επιπλέον, μίλησε για τον Γουίλιαμς Γκος, τονίζοντας ότι λογικά θα είναι η μοναδική (μαζί με τη μακροχρόνια του Έβανς) απουσία του Ολυμπιακού, αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να τον έχει 100% έτοιμο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να ελέγξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού μέσα από την καλή τους άμυνα, χωρίς να δίνουν έξτρα κατοχές στον αντίπαλο με χαμένα ριμπάουντ.

Τέλος, τόνισε ότι 2.500 φίλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στο νεόκτιστο και χωρητικότητας 12.500 θεατών, «SAP Garden»!

Ακούστε το ηχητικό:



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube