Να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα-σοκ από τη Βαλένθια, να ακολουθήσει το υψηλό σκορ της Βίρτους και να δείξει χαρακτήρα καλείται ο Ολυμπιακός στην αποψινή του αποστολή στην Μπολόνια (21:30), όπως τόνισε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η Βίρτους είναι η έκπληξη της φετινής Ευρωλίγκας. Είναι ουσιαστικά η ίδια ομάδα με πέρσι, με βασική αλλαγή την παρουσία του Λούκα Μπάνκι στον πάγκο. Όλοι περίμεναν να ξεφουσκώσει, αλλά συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και μετρά επτά σερί εντός έδρας νίκες. Πάει πολύ ψηλά το σκορ στην έδρα της, αλλά στην άμυνα δεν είναι πολύ σκληρή. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει αλλάξει σε τρεις μέρες στον Ολυμπιακό, που θα είναι πάντως πλήρης. Περιμένουμε να δούμε μια αντίδραση που βγάζει τα τελευταία χρόνια μετά από κακές ήττες. Θα πρέπει να μπορέσει να ακολουθήσει σε ψηλό σκορ, ενώ δείχνει πως ματώνει για να σκοράρει. Αν πάντως καταφέρει να νικήσει, καλύπτει σε μεγάλο βαθμό την ήττα από τη Βαλένθια», τόνισε.

«Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αξιοποιήσει περισσότερο τους Φαλ και Μιλουτίνοφ. Πρέπει να βρει τους τρόπους για να πάρει σκορ ή δημιουργία από τους δύο ψηλούς του. Επίσης είναι σημαντικό να δώσουν σκορ ο Κάνααν και ο Πίτερς, αλλά και να περιοριστεί ο Σενγκέλια, ο οποίος είναι σημείο αναφοράς της Βίρτους, αλλά και ο Μπελινέλι που στα 37 κάνει σπουδαία σεζόν. Είναι πολύ δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό, αλλά και ένα τεστ χαρακτήρα για τη συνέχεια», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube