Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αποψινού ντέρμπι του με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΣΕΦ, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM ο Νίκος Ζέρβας!

Αρχικά, μίλησε για την απουσία του Γουίλιαμς-Γκος, τονίζοντας ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και θα είναι διαθέσιμος για τα ερχόμενα παιχνίδια με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την πίεση με το μέρος τους και θέλουν τη νίκη έτσι ώστε να κερδίσουν ηρεμία, μετά την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου.

Επιπλέον, ξεκαθάρισε ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει απεριόριστο σεβασμό στον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον οποίο χαρακτήρισε πιο πετυχημένο προπονητή της ομάδας την τελευταία δεκαετία, προσθέτοντας ωστόσο ότι υπάρχει προβληματισμός, με την ομάδα να γνωρίζει δύο ήττες «καρμπόν» από Εφές και Μπάγερν, χωρίς να παρουσιάσει βελτίωση.

Τέλος, όσον αφορά τα αγωνιστικά, ανέφερε ότι ο Μιλουτίνοφ αναμένεται να αγωνιστεί, προσθέτοντας ότι περιμένει ωραίο ματς, παρά τη δεδομένη κούραση που υπάρχει στις δύο ομάδες.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube