Ο Νίκος Ζέρβας ανέλυσε τα δεδομένα ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα για την 20ή αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι δεν υπάρχει το «πρέπει» στο συγκεκριμένο ματς, ενώ επεσήμανε ότι σε περίπτωση νίκης «τέτοια παιχνίδια μπορεί να σε απογειώσουν».

Παράλληλα, υπογράμμισε (μιλώντας στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» των Βάιου Τσούτσικα και Τάσου Νικολογιάννη) ότι παρά τη δύναμη των «ερυθρόλευκων» στη φροντ λάιν με τους Φαλ-Μιλουτίνοφ, δεν μπορεί να ειπωθεί ότι υπερτερεί εκεί ο Ολυμπιακός, καθώς οι Καταλανοί έχουν Βέσελι, Γ. Ερνανγκόμεθ και Πάρκερ.

Ο Νίκος Ζέρβας τόνισε ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα υπερετερεί στα γκαρντ, αφού μόνο ο Λαπροβίτολα είναι σε καλή κατάσταση, ενώ Σατοράνσκι και Γιοκουμπάιτις δεν έχουν κάνουν κάτι τρομερό τη φετινή σεζόν.

«Μπορεί να η ματσάρει», τόνισε, ενώ ανέφερε ότι θα χρειαστεί να έχει καλό ποσοστό στο τρίποντο, αλλά και συγκέντρωση. Παράλληλα, ανέφερε το αν είναι πιο δύσκολο το ματς με την Μπαρτσελόνα σε σχέση με εκείνο κόντρα στην Μπασκόνια, το οποίο ακολουθεί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube