Στην προσπάθεια που χρειάζεται από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του για να περάσουν το εμπόδιο της Καμπάλα αναφέρθηκε ο Κάρλος Ζέκα. Ο Πορτογάλος μέσος, μιλώντας στην ιστοσελίδα «Qafqazinfο» του Αζερμπαϊτζάν, σχολίασε τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού κόντρα στην Καμπάλα.

Παρότι, όπως τόνισε δεν γνωρίζει πολλά για την αντίπαλο των πράσινων, σχολίασε πως η εμπειρία της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου πρέπει να φανεί και στο γήπεδο ώστε να «σφραγιστεί» το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa.

«Περιμένω δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Σίγουρα, η Καμπάλα δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Φτάνει για πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο στην Ευρώπη. Η εμπειρία μπορεί να ευνοεί εμάς προκειμένου να φτάσουμε στον στόχο μας αλλά δεν αρκεί. Χρειάζεται πολύ προσπάθεια».

Για την ομάδα: «Δεν ξέρω κάποιον ποδοσφαιριστή συγκεκριμένα, αλλά είμαι βέβαιος πως διαθέτει ικανούς ποδοσφαιριστές και πρόκειται για καλή ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με συχνή ευρωπαϊκή παρουσία, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στον αγωνιστικό χώρο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube