Πλησιάζει η ώρα για την πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Φερεντσβάρος (15/2, 19:45) για τα playoffs του Conference League, με τον άσο της ουγγρικής ομάδας, Κρίστοφερ Ζαχάριασεν, να κάνει δηλώσεις ενόψει του αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν πολύ μεγάλο κίνητρο, μετά και την αλλαγή προπονητή, προσθέτοντας όμως ότι η ομάδα του θα είναι καλά προετοιμασμένη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 30χρονος μεσοεπιθετικός:

«Δεν έχει καμία απολύτως σημασία τι διάθεση έχουμε για τη μονομαχία με τον Ολυμπιακό, μπορούμε να πούμε ότι ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα, κερδίσαμε και τα τρία ματς, ένιωσα στην προετοιμασία ότι όλα ήταν στη θέση τους. Τώρα μόνο τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό έχουν σημασία, θέλουμε να είμαστε στους 16 του Conference League».

Για τις αλλαγές στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον ΟΦΗ με 4-0, είμαι σίγουρος ότι θα έχει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο εναντίον μας. Αλλά εμείς θα είμαστε προσεκτικοί, το επιτελείο ξέρει τα πάντα για τον αντίπαλο, έχουμε αναλύσει πολλά, δεν είναι τυχαίο που ο Στάνκοβιτς λέει ότι είμαστε έτοιμοι για τη μάχη.

Από την πλευρά μου, δεν με πειράζει να ξεκινήσουμε τη μονομαχία στην Αθήνα και η πρόκριση να αποφασιστεί στην έδρα μας. Είναι πάντα μια εμπειρία να παίζεις μπροστά στο δικό μας κοινό, η ενθάρρυνση τους είναι ιδιαίτερα πολύτιμη σε τέτοιες έντονες καταστάσεις»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube