Έναν νέο περιφερειακό ψάχνει πλέον η Ζάλγκιρις, η οποία άφησε ελεύθερο τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, με τον παίκτη να ανακοινώνεται από τον Ολυμπιακό.

Οι Λιθουανοί εξερευνούν την αγορά και έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Κάιλ Όλμαν. Ο Αμερικανός γκαρντ της Νταρουσάφακα αρέσει πολύ στον Κάζις Μακσβίτις, ωστόσο υπάρχει ένα βασικό εμπόδιο, το γεγονός πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Παρόλα αυτά, η τουρκική ομάδα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, τα οποία έχουν οδηγήσει στην αποχώρηση μερικών παικτών, με τη Ζάλγκιρις να ελπίζει ότι κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με τον Όλμαν. Παρόλα αυτά, ο λιθουανικός σύλλογος εξετάζει και άλλες λύσεις, με το βλέμμα στραμμένο στην αγορά του NBA.

Ο 26χρονος Όλμαν αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Νταρουσάφακα και κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στην Τουρκία, όπου μετράει 14 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 5 ασίστ κατά μέσο όρο. Θυμίζουμε πως τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στο Λαύριο υπό τις οδηγίες του Χρήστου Σερέλη, μετρώντας 11 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ ανά παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube