Σημαντική διοικητική αλλάγη για τη Ζάλγκιρις!

Η λιθουανική ομάδα έψαχνε τον νέο της General Manager, αφού ο προηγούμενος κάτοχος της θέσης, Παούλιους Μοτιεγιούνας, ανέλαβε χρέη CEO στην Ευρωλίγκα και έπρεπε να αποχωρήσει από το πόστο του στη Ζάλγκιρις για λόγους διαφάνειας.

Η ομάδα του Κάουνας δεν άργησε να βρει πάντως τον αντικαταστάτη του, αφού ανακοίνωσε πως τη θέση του GM θα αναλάβει ο Παούλιους Γιανκούνας. Ο «θρυλικός» πρώην παίκτης της Ζάλγκιρις κατείχε ούτως ή άλλως διοικητική θέση στην ομάδα από τη στιγμή που αποσύρθηκε, επομένως ήταν η λογική επιλογή για το πόστο.

«Αισθάνομαι αισιόδοξος και εξαιρετικά χαρούμενος για αυτόν τον νέο ρόλο, αλλά καταλαβαίνω επίσης τη μεγάλη ευθύνη που μου ανατέθηκε», είπε ο Γιανκούνας, προσθέτοντας: «Κατά τη διάρκεια της θητείας μου στη διοίκηση της Ζάλγκιρις, έμαθα πολλά από τον Μοτιεγιούνας. Έχει βαθιά γνώση του πώς λειτουργούν τα πάντα και για όλες τις διαδικασίες. Με καθησύχασε ότι δεν θα είμαι μόνος σε αυτή τη δουλειά. Ολόκληρη η ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων τμημάτων της, περιλαμβάνει άτομα που είναι πολύ επαγγελματίες στους αντίστοιχους ρόλους τους. Έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανύψωση της Ζαλγκίρις στο σημερινό της ανάστημα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube