«Εκδίκηση» για τα όσα έγιναν το Σάββατο το βράδυ και την επίθεση οπαδών της Ζαντάρ σε μέλη της αποστολής του, πήρε μέσα στο γήπεδο ο Ερυθρός Αστέρας! Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου που μέσα στην εβδομάδα θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, επικράτησε 81-74 μέσα στην Κροατία για την 7η αγωνιστική της Αδριατική Λίγκα.

Το παιχνίδι πήγαινε για δύο δεκάλεπτα χέρι-χέρι, αφού η πρώτη περίοδος βρήκε τη Ζαντάρ να προηγείται με 24-23, ενώ το φινάλε του ημιχρόνου βρήκε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ με 45-43.

Παρόλα αυτά, στη συνέχεια ο Ερυθρός πάτησε το γκάζι και πήρε διαφορά ασφαλείας (+15), για να την υπερασπιστεί στη συνέχεια με χαρακτηριστική άνεση και να πάρει το φύλλο αγώνα, ανεβάζοντας το ρεκόρ του στο 6-1. Την ίδια ώρα, οι γηπεδούχοι έπεσαν στο 3-4 και βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας.

Κορυφαίος του ματς ο Γκεδράιτις με 19 πόντους, ενώ ο Ματέους πρόσθεσε άλλους 12 στους μοναδικούς διψήφιους των νικητών που είχαν πλουραλισμό στο σκοράρισμα, ενώ για τους γηπεδούχους ο Μπόζιτς ήταν εκπληκτικός (18 π., 10ρ., 5α.) αλλά δεν έφτανε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube