Το ντέρμπι του πρώτου γύρου ανάμεσα στη Ζανκτ Πάουλι και το Αμβούργο θα μείνει αξέχαστο στον Δημήτρη Διαμαντάκο, καθώς είχε ανοίξει τον δρόμο για τη νίκη της πρώτης με 2-0, πανηγυρίζοντας το γκολ του… ημίγυμνος.

Ωστόσο, η τύχη του 26χρονου επιθετικού άλλαξε άρδην έκτοτε, αποτελώντας μεν το ξεκίνημα μιας δυνατής για τον ίδιο σεζόν, τρίτης του στην γερμανική ομάδα, αλλά και πιθανώς το ξεκίνημα της αντίστροφης μέτρησης του στο «Μίλερντορ»…

Ο Διαμαντάκος έχασε τη θέση του στο βασικό σχήμα, το συμβόλαιό του με την Ζανκτ Πάουλι ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής χρονιάς και ο ίδιος αποφεύγει να τοποθετηθεί για το θέμα της επέκτασης του.

Μάλιστα, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Bild», παραθέτοντας το «χρονικό» από τον πρώτο τραυματισμό του 26χρονου διεθνούς φορ μέχρι την κλήση του στην Εθνική μας, τον νέο τραυματισμό του αλλά και το «κόψιμό» του από την αποστολή των «κίτσκικερ» για πειθαρχικό παράπτωμα, όλα δείχνουν ότι οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν!

«Αν έρθει μια προσφορά, μπορεί κανείς να την εξετάσει. Αν σε κάποια στιγμή μου δοθεί η δυνατότητα, θα ήθελα να παίξω στην Αγγλία», είχε δηλώσει τον χειμώνα ο Διαμαντάκος. Και, όπως κλείνει το ρεπορτάζ των Γερμανών, αυτή η στιγμή μπορεί να είναι σύντομα…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube