Το ούτως ή άλλως σύντομο πέρασμά του από την ΑΕΚ… ελάχιστοι θυμούνται. Αντίθετα, τη σύντροφο του Ντίνο Ντρπιτς, Νίβες Σέλσιους, λίγοι ξέχασαν. Δεν είναι όμως μόνο οι αποκαλύψεις που είχε κάνει παλαιότερα ότι έκαναν σεξ στο κέντρο του γηπέδου «Μάξιμιρ», ούτε οι πολλές και αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις της, κάποιες εκ των οποίων ακόμη και με την κιτρινόμαυρη φανέλα (μόνο).

Η τραγουδίστρια (έτσι δηλώνει, εμείς να φέρουμε αντίρρηση;) αποκάλυψε πως χώρισε οριστικά από τον Κροάτη αμυντικό (που κατέληξε το 2013 να παίζει στο Μπρουνέι) όχι μόνο επειδή ήταν άπιστος, αλλά και γιατί έμεινε… άφραγκος.

«Είχαμε φτάσει στο σημείο να μην έχουμε να αγοράσουμε ψωμί. Ο Ντίνο είχε αναγκαστεί να πάρει λεφτά από τοκογλύφους για να πληρώσει κάποια δάνεια. Είναι αλήθεια πως τζόγαρε, αλλά όχι στο βαθμό που ανέφεραν τα ΜΜΕ. Έχασε πολλά χρήματα κι ακόμη αντιμετωπίζει προβλήματα. Όλα άρχισαν όταν επένδυσε μετά από παραίνεση της οικογένειάς του σε μια εταιρεία ακινήτων, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε», αναφέρει η πρώην κυρία Ντρπιτς.









ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: A.E.K.