Απών και από τα δύο επόμενα ματς των τελικών της Δύσης θα είναι ο Κέβιν Ντουράντ. Ο σούπερ σταρ των Γουόριορς δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση στη γάμπα που υπέστη στον πέμπτο αγώνα με τον Ρόκετς κι έκτοτε έχει χάσει το έκτο ματς της σειράς, αλλά και τα δύο πρώτα ματς των τελικών της Δύσης με τους Μπλέιζερς.

Πλέον επιβεβαιώθηκε πως θα λείψει και από το τρίτο και τέταρτο παιχνίδι στο Πόρτλαντ, ενώ σε μια εβδομάδα θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του για να αποφασιστεί αν προλαβαίνει το Game 5 (εφόσον υπάρξει τέτοιο). Είναι προφανές πως οι πρωταθλητές δεν θέλουν να ρισκάρουν τη συμμετοχή του KD πριν να είναι 100% έτοιμος.

Όσο για τον ΝτεΜάρκους Κάζινς, επίσης θα επανεξεταστεί σε μια εβδομάδα. Αρχικά είχε θεωρηθεί απίθανο να παίξει ξανά φέτος μετά τη ρήξη τετρακέφαλου που είχε υποστεί στον δεύτερο αγώνα των playoffs με τους Κλίπερς, ωστόσο η πορεία της αποθεραπείας του είναι εξαιρετική και πλέον υπάρχει ένα ενδεχόμενο να προλάβει κάποια παιχνίδια, πιθανότατα στους τελικούς.

Μεγάλη προσφορά από το Pamestoixima.gr: Ενισχυμένη απόδοση* στον Κώστα Σλούκα για πρώτο σκόρερ του Final 4! *Όροι και προϋποθέσεις

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube