Με πρωταγωνιστή τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, οι Μπουλς κέρδισαν εύκολα τους Ράπτορς με τελικό σκορ 115-98. Ο ΝτεΡόζαν «άγγιξε» το τριπλ νταμπλ, αφού εκτός από 21 πόντους μάζεψε 8 ριμπάουντ και «μοίρασε» 8 ασίστ. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν έπαιξε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Σικάγο. Από την άλλη πλευρά, ο Πασκάλ Σιάκαμ είχε 18 πόντους με 9 ριμπάουντ.

Στην Οκλαχόμα οι Θάντερ «διέλυσαν» την Μακάμπι Ρανανά για 47 πόντους (144-97). Πρώτος σκόρερ για τους «κεραυνούς» ήταν ο Γιουτζίν Ομορούγι με 25 πόντους και 12 ριμπάουντ. Ο μόνος που διασώθηκε από τους φιλοξενούμενους ήταν ο Τζέισον Σίγκερς με 40 πόντους και 5/9 τρίποντα.

Οι Πέλικανς συνεχίζουν αήττητοι στην preseason αφού επιβλήθηκαν των νεαρών Σπερς με σκορ 111-97. Ο δευτεροετής σουτινγκ γκαρντ Τρέι Μέρφι σήμειωσε 27 πόντους για τους «πελεκάνους» με 7/10 πίσω από την γραμμή των 7.25. Ο Ζάϊον Γουίλιαμσον σε 24 λεπτά συμμετοχής είχε μόλις 8 πόντους. Για τα «σπιρούνια» ο Νταγκ ΜακΝτέρμοτ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 14 πόντους και 4/7 τρίποντα.

Χρειάστηκαν 4 φιλικά αλλά οι Λέικερς τα κατάφεραν και «κατατρόπωσαν» τους πρωταθλητές Γουόριορς με τελικό σκορ 124-121. Ο Άντονι Ντέιβις με 28 πόντους οδήγησε το Λος Άντζελες, ενώ 20 είχε από τον πάγκο ο Ματ Ράιαν. Οι πρωταθλητές αγωνίστηκαν χωρίς τον Nτρέιμοντ Γκριν και τον Κλέι Τόμσον, έτσι ο Τζόρνταν Πουλ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία αυτή και έβαλε 25 πόντους, 24 είχε ο Στέφ Κάρι αλλά ήταν άστοχος από τα με 7.25 με μόλις 2/8.

Με «σβηστές» μηχανές κέρδισαν οι Κινγκς τους Μπλέιζερς, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 126-94. Ο ρούκι Κίγκαν Μάρει για το Σακραμέντο έδειξε για άλλη μια φορά πολύ καλά στοιχεία, αφού σκόραρε 16 πόντους με 5/6 τρίποντα. Το Πόρτλαντ είχε σε πολύ κακό βράδυ τον Ντέιμιεν Λίλαρντ, ο άσος των Μπλέιζερς είχε 8 μόλις πόντους με 2/10 στα σουτ εντός πεδιάς. Μόνο το νέο τους απόκτημα ο Τζέραμι Γκραντ έκανε καλό ματς με 17 πόντους.

Τέλος, στο Λος Άντζελες οι Τίμπεργουλβς έκαναν το τρία στα τρία στην preseason κερδίζοντας τους Κλίπερς με 119-117. Ο Καρλ Άντονι-Τάουνς έκανε το ντεμπούτο του για φέτος και «γέμισε» τη στατιστική με 19 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ, επίσης 20 πρόσθεσε ο Ναζ Ριντ. Για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο «νεοαποκτηθέντας» Τζον Γουόλ με 20 πόντους και 3 ασίστ σε μόλις 20 λεπτά συμμετοχής.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κι όμως το είπε: Ο Ντράμοντ δήλωσε πως είναι ο κορυφαίος ριμπάουντερ όλων των εποχών!

Στεφ Κάρι: «Η Κάμαλα Χάρις μπορεί να ηγηθεί της χώρας μας και να φέρει ελπίδα»

Η απίθανη αντίδραση του Λεμπρόν όταν άκουσε πως είναι ο γηραιότερος παίκτης στο ΝΒΑ

Ντόντσιτς: «Στόχος; Το πρωτάθλημα!»

Ο «εξωγήινος» δυναμώνει: Πόσα μυϊκά κιλά πήρε ο Γουεμπανιαμά σε έναν χρόνο

Έντουαρντς για την ανταλλαγή του Τάουνς: «Πονάει που δεν είναι εδώ ο αδερφός μου, αλλά έτσι είναι η λίγκα»

«Θα ήθελα να μείνω μακριά από αυτόν τον τύπο»: Η ατάκα του Μπρόνι Τζέιμς για τον ΛεΜπρόν!

Δεν χωρούσε στο πλάνο: Η απίστευτη φωτογραφία των Γουέμπι και Πολ στη Media Day των Σπερς!

«Μετά τον γάμο…»: Η επική απάντηση του Γιάννη σε ερώτηση για τη γαμήλια βραδιά του!

Γιάννης: «Η συμμετοχή με την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες μια από τις σημαντικότερες εμπειρίες στη ζωή μου»