Οι Ουσμάν Γκαρούμπα και Αντρές Φελίς παραμένουν εκτός μάχης στη Ρεάλ και δεν θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα της Τρίτης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (21:15).

«Πάμε στην Αθήνα με την ίδια σύνθεση με τα τελευταία ματς, δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις», δήλωσε ο Τσους Ματέο.

«Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι απέναντι σε έναν αντίπαλο που πάντα είναι συμπαγής. Είναι μια σπουδαία ομάδα που συχνά φτάνει στα τελικά στάδια της Ευρωλίγκας. Λόγω του ρόστερ, της παράδοσης, της ιστορίας και του επιπέδου του, ο Ολυμπιακός θα είναι και φέτος ψηλά», πρόσθεσε ο προπονητής της «βασίλισσας».

Για τις μέτριες εμφανίσεις του Ολυμπιακού σχολίασε: «Είναι λογική η εξέλιξη για μια σπουδαία ομάδα, όταν αποκτά νέους παίκτες. Ο Βεζένκοφ ήταν και στο παρελθόν εκεί, αλλά έχουν άλλους παίκτες σημαντικούς, που πρέπει να προσαρμοστούν κι αυτό θέλει χρόνο. Ο Ολυμπιακός είναι ένας αντίπαλος που πάντα κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα και ανεξάρτητα από τη στιγμή, είμαι βέβαιος πως θα είναι στις κορυφαίες θέσεις στο τέλος της σεζόν».

Για την εικόνα της ομάδας του είπε: «Έχουμε παίξει καλύτερα, ειδικά στην άμυνα. Η χρονιά είναι μεγάλη και θα πρέπει να φτάσουμε σε ένα σημείο, ώστε να είμαστε όπως πρέπει στα καθοριστικά παιχνίδια. Κάθε χρόνο έχω την αίσθηση πως είναι η πιο διασκεδαστική και σκληρή Ευρωλίγκα, αλλά κάθε χρόνο είναι πολύ σκληρή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube