Στόχος της εταιρείας μας ήταν να αποδείξουμε πως η Weber μπορεί να ζεστάνει το χειμώνα μας. Ο χειμώνας είναι εποχή για μπάρμπεκιου. Η φωτιά της Weber μπορεί να συνοδεύει όχι μόνο ηλιόλουστες Κυριακές με παρέα αλλά και χειμωνιάτικα Σάββατα που μαζευόμαστε όλοι γύρω από τη φωτιά και απολαμβάνουμε τη ζεστασιά της μαζί με νόστιμες χειμωνιάτικες αλλά και γιορτινές συνταγές.

Η Weber, πρωτοπόρα εταιρεία στο συγκεκριμένο τομέα, γνωστή για τα μπάρμπεκιου και τα αξεσουάρ ψησίματος, έδωσε δυναμικό παρών και εξέπληξε θετικά όλους τους επισκέπτες.

Το μενού που ετοιμάστηκε στα μπάρμπεκιου της Weber περιελάμβανε γαλοπούλα καπνιστή στο ειδικό Weber Smokey Mountain, Καπνιστό σολωμό, Spare Ribs και επιδόρπιο με ψητή κολοκύθα. Το μενού επιμελήθηκε η ομάδα του ΙΕΚ PRAXIS, ικανοποιώντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Ο σεφ Νίκος Ντάνος ήταν για ακόμη μια φορά εκεί, συμβουλεύοντας τους παρευρισκόμενους και εξηγώντας κάθε λεπτομέρεια.

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας επισκέφτηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να οργανώσουμε ένα μεγαλύτερο event και να σας έχουμε και πάλι κοντά μας.

Επικοινωνία:
KYSO ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.
Πεντέλης 25, Μαρούσι, ΤΚ 15126
Τηλ.: 210 8026880
Φαξ: 210 8050010
Site: www.kyso.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube