Τη μεγάλη του χαρά για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 100 μ. ύπτιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης εξέφρασε ο Απόστολος Χρήστου.

«Είναι το πρώτο χρυσό στα 100 μ. ύπτιο, είμαι πολύ χαρούμενος, από το 2016 είμαι συνεχόμενα στο βάθρο και καταλήγω με το χρυσό φέτος. Είναι πολύ ενθαρρυντικός ο χρόνος για το Παρίσι, είναι δηλαδή χρόνος χρυσού μεταλλίου, ανεξαρτήτως ανταγωνισμού. Ήμουν κοντά με τον Βαγγέλη, ένιωθα την κούραση να με καταβάλλει, δεν καταλάβαινα ότι πήγαινα τόσο γρήγορα, αλλά είδα τον χρόνο και ήταν πολύ καλή κούρσα», ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ3.

Σε ό,τι αφορά τη μεγάλη πειτυχία των Γκολομέεβ και Μπίλα, είπε: «Το είδα και είπα ότι μας πρόλαβαν, γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα το κάναμε, επειδή σήμερα ήμασταν πολύ καλά με τον Βαγγέλη. Είναι πολύ ευχάριστο που το έκαναν τα παιδιά, διότι οι χρόνοι τους είναι πολύ καλοί με φόντο το Παρίσι».

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης, ο οποίος τερμάτισε 2ος πίσω από τον Χρήστου: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν πολύ ωραία εμπειρία να κολυμπάω δίπλα με τον Αποστόλη, με τράβηξε πάρα πολύ. Έκανα ατομικό ρεκόρ, που αυτός ήταν ο στόχος μου εδώ. Ελπίζουμε για κάτι πολύ καλό στο Παρίσι».

Για τα 14 μετάλλια στο ευρωπαϊκό για τα ελληνικά χρώματα, είπε: «Είναι κάτι πολύ μοναδικό, το είδα και ανατρίχιασα. Είδα τον Μπίλα να κάνει μία τρελή κούρσα. Είναι μακράν το πιο πετυχημένο ευρωπαϊκό και πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλα και καλύτερα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube