Στην τεράστια διαφορά που θα έχει το αυριανό παιχνίδι στο ΣΕΦ συγκριτικά με τα άλλα που έγιναν στο Κλειστό του Ρέντη στάθηκε ο Δημήτρης Χριστοφιδέλης στη συνέντευξη Τύπου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο γήπεδο μας, που θα παίξουμε μπροστά στο κοινό μας. Ξέρουμε πόσο ένθερμο είναι το κοινό του Ολυμπιακού. Στα του παιχνιδιού, δεν μείναμε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα του πρώτου ματς. Θέλαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω και μπορούσαμε. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε πιο έτοιμοι και καλύτεροι στον επαναληπτικό, για να είμαστε εμείς αυτοί οι οποίοι θα πανηγυρίσουμε το τρόπαιο που θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου», ανέφερε και συνέχισε:

«Τεράστια η διαφορά. Είναι διαφορετικό να υποστηρίζεσαι από 12.000 άτομα σε σύγκριση με 1.000. Είναι ένα γήπεδο το οποίο είναι για να παίζεται εδώ βόλεϊ, θα αναρωτηθείτε επειδή είναι τόσο μεγάλο αλλά είναι πραγματικά κάτι το απίστευτο. Μπαίνεις στο γήπεδο και νομίζεις ότι το ξέρεις χρόνια. Έχω παίξει στο παρελθόν σε αυτό το γήπεδο με τον κόσμο στο πλευρό μας πιστεύω ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα για να πάρουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας».

Τέλος απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα εάν θα ο αυριανός τελικός θα είναι και ο τελευταίος του...

«Αυτό που θέλω είναι να ζήσω τη στιγμή. Μακάρι όλοι οι αθλητές να είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τόσους τελικούς όσο εγώ. Δεν ξέρω αν θα είναι ο τελευταίος μου τελικός. Εγώ θέλω να το χαρώ, να το ζήσω, να βοηθήσω την ομάδα μου. Αν μπορέσουμε και φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου που είμαι αισιόδοξος για αυτό, τότε θα σας απαντήσω».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube