Κανένα παραπάνω σχόλιο το θέμα της αδειοδότησης του ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει της επόμενης σεζόν δεν ήθελε να κάνει ο Γιώργος Χριστοβασίλης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του «Άγιαξ της Ηπείρου» τόνισε ότι από την πλευρά του έχουν γίνει όλες εκείνες οι διαδικασίες που του ζητήθηκαν από τους αρμόδιους φορείς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Χριστοβασίλης στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» με τον Γιώργο Χελάκη

Για την επικείμενη συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη για το γήπεδο της ομάδας εν όψει της επόμενης σεζόν:

«Θα έχουμε μία συζήτηση για το γήπεδο των Ζωσιμάδων… Έτσι όπως είναι σήμερα το γήπεδο είναι ακατάλληλο για ευρωπαϊκούς αγώνες και εκείνους της Σούπερ Λίγκας. Χρειάζονται εργασίες. Είναι απίθανο να γίνουν αγώνες ευρωπαϊκού επιπέδου εκεί.

Τα πλέι οφ θα τελειώσουν 2 Ιουνίου. Δεν ξέρουμε, όμως, πότε θα παίξουμε εντός ή εκτός έδρας. Ο πρώτος αγώνας είναι στις 18 Ιουλίου. Ο στόχος μας είναι να αποφασίσουμε για τη χρήση του γηπέδου και να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες. Και να πάρουν δύο μήνες παραπάνω εμείς δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για την αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει της επόμενης σεζόν

«Δεν θα ήθελα να δώσω μεγάλη συνέχεια, εμείς από την πλευρά μας, κάναμε ότι μας ζήτησαν. Από εκεί και πέρα, εμείς θα περιμένουμε και δεν θα ήθελα να πω τίποτα άλλο για αυτό το θέμα. Τους έχουμε δώσει κάποια επιπλέον στοιχεία».

Για την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Δεν πρόκειται να μπω σε αυτή τη συζήτηση. Δεν έχω τίποτα με τον Παναθηναϊκό. Ο καθένας κοιτάει το συμφέρον της ομάδας του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κυρίαρχος και… οσονούπω πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, δεν μπορούσε όσο και αν ήθελε ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία: Χάθηκε στην κορυφή και περιμένει τη στέψη ο Ολυμπιακός - Μπήκε στο κόλπο της 2ης θέσης ο ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ: Έξαλλοι πανηγυρισμοί μέσα στην «OPAP Arena» μετά το σφύριγμα της λήξης!

Λουτσέσκου: «Αγαπώ τους παίκτες μου, είχαμε αυτοπεποίθηση για την ανατροπή» - Το σχόλιο για Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι

Ζίβκοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατάει ποτέ - Αφιερωμένη η νίκη στον Ιβάν Σαββίδη»

Αλμέιδα: «Αναλαμβάνω την ευθύνη - Αν δεν προχωράει με εμένα, δεν θα είμαι χρήσιμος»

Τσορμπατζόγλου: «Είναι πλέον μοτίβο αυτό που συμβαίνει στα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ - Όλα τα λεφτά το ματς με τον Ολυμπιακό»

Πανσερραϊκός: «Αλλοίωση αποτελέσματος… Αλλοίωση πρωταθλήματος…»

Τσακίρης: «Τραγική νοοτροπία, η ΑΕΚ είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο… σε όλα»!

Ο Αλμέιδα δεν πήγε στο flash interview

TAGS: ΠΑΣ