Μετά από μία σεζόν με τα ερυθρόλευκα, ο Ινμπόμ Χουάνγκ θα τα... ξαναφορέσει σε άλλη ομάδα, αφού οι Πειραιώτες συμφώνησαν με τον Ερυθρό Αστέρα, όπως μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

H θητεία του Νοτιοκορεάτη στον Ολυμπιακό έληξε κάπως άδοξα, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης δεν ξεχνά τους «ερυθρόλευκους», τους οποίους ευχαρίστησε για τα όσα του πρόσφεραν την περασμένη σεζόν, μέσω ενός μηνύματος στα social media.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Χουάνγκ το καλοκαίρι του 2022 και ο Κορεάτης έκανε την περασμένη 40 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με 5 γκολ και 4 ασίστ, ενώ πιθανότατα ήταν ο κορυφαίος των Πειραιωτών σε μία δύσκολη-ιδιαίτερη σεζόν για την ομάδα από το λιμάνι.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Ευχαριστώ τους οπαδούς του Ολυμπιακού για όλα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη που πήρα από όλους εσάς. Όλες οι κριτικές που έχω δεχθεί δεν είναι τίποτα αν σκεφτώ την υποστήριξη και την αγάπη που μου δώσατε την περασμένη σεζόν. Επίσης ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό επιτελείο και το βοηθητικό επιτελείο. Χαίρομαι που βλέπω ότι κάνετε καλή δουλειά στην αρχή της τρέχουσας σεζόν.Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για να πάρετε πίσω τον τίτλο του πρωταθλήματος και για την επιτυχία στο Europa League. Ευχαριστώ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube