Ο Μάιλς Μπρίτζες έχασε ολόκληρη τη σεζόν 2022-23 στο ΝΒΑ. Ωστόσο, πλέον αναμένεται να επιστρέψει στη δράση.

Σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Μπρίτζες έχει έρθει σε συμφωνία με τους Σάρλοτ Χόρνετς για μια ακόμη σεζόν, κατά την οποία θα λάβει 7,9 εκατομμύρια δολάρια. Το νέο συμβόλαιο θα επιτρέψει στον Αμερικανό φόργουορντ να μείνει ελεύθερος χωρίς περιορισμούς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο φόργουορντ των Χόρνετς κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε στην κοπέλα του μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών τους πέρυσι. Ο Μπρίτζες συνελήφθη στις 29 Ιουνίου 2022 και αφέθηκε ελεύθερος την επόμενη μέρα με εγγύηση 130.000 δολαρίων. Στη συνέχεια, δήλωσε αθώος για τρεις κατηγορίες κακουργημάτων ενδοοικογενειακής βίας και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια αναστολής χωρίς φυλάκιση.

Ως μέρος της τιμωρίας, ο παίκτης πρέπει να υποβληθεί σε 52 εβδομάδες συμβουλευτικής για την ενδοοικογενειακή βία και σε 52 εβδομάδες μαθημάτων γονικής μέριμνας, να υπηρετήσει 100 ώρες κοινωφελούς εργασίας και να πραγματοποιήσει εβδομαδιαία τεστ για ναρκωτικά, με τη μαριχουάνα να επιτρέπεται μόνο εάν υπάρχει έγκυρη συνταγή γιατρού. Στο ΝΒΑ, επίσης, κουβαλάει μία τιμωρία 10 αγώνων για την επόμενη σεζόν.

Στην τελευταία του χρονιά στο πρωτάθλημα (2021-22), ο Μπρίτζες είχε μέσο όρο 20,2 πόντους, 7,0 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ σε 35,5 λεπτά παιχνιδιού για τους Χόρνετς, εμφανιζόμενος σε 80 αγώνες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube