Ήταν αρχές Ιουλίου όταν ο Μάιλς Μπρίτζες συνελήφθη με την κατηγορία πως βιαιοπράγησε εναντίον της συζύγου του, η οποία είχε δημοσιεύσει αντίστοιχες σοκαριστικές φωτογραφίες.

Έκτοτε, ο ίδιος τέθηκε εκτός ομάδας από τους Σάρλοτ Χόρνετς, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο, αφού ολοκληρώθηκε η δίκη του, δέχθηκε ποινή τριών μηνών υπό επιτήρηση για τις πράξεις του.

Τώρα, ενάμιση μήνα περίπου αργότερα, η ομάδα της Σάρλοτ ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με σκοπό την επιστροφή του 24χρονου στο ΝΒΑ, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Κάτι που εξηγεί και την παρουσία του Μπρίτζες στις εξέδρες του τελευταίου αγώνα των Χόρνετς, απέναντι στους Λέικερς.



Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως ο Μάιλς Μπρίτζες θα επιστρέψει άμεσα στο ΝΒΑ, καθώς όπως είναι φυσιολογικό, με το που υπογράψει με τη Σάρλοτ θα έρθει και η τιμωρία της λίγκας, η οποία λόγω της βαρύτητας των κατηγοριών που βαραίνουν τον φόργουορντ των Χόρνετς, θα είναι πιθανότατα μεγάλη, και μπορεί να κυμαίνεται από μονοετή μέχρι και διά βίου αποκλεισμό από το ΝΒΑ.

Υπενθυμίζουμε πως τησεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μπρίτζες είχε την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, με 20.2 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ μέσο όρο σε 36 λεπτά συμμετοχής. Το καλοκαίρι ετοιμαζόταν να ζητήσει τετραετές συμβόλαιο με απολαβές 100 εκατ. δολαρίων, ωστόσο από την στιγμή που έγιναν γνωστές οι κατηγορίες εις βάρος του καμία ομάδα δεν ήθελε να ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στεφ Κάρι: «Η Κάμαλα Χάρις μπορεί να ηγηθεί της χώρας μας και να φέρει ελπίδα»

Η απίθανη αντίδραση του Λεμπρόν όταν άκουσε πως είναι ο γηραιότερος παίκτης στο ΝΒΑ

Ντόντσιτς: «Στόχος; Το πρωτάθλημα!»

Ο «εξωγήινος» δυναμώνει: Πόσα μυϊκά κιλά πήρε ο Γουεμπανιαμά σε έναν χρόνο

Έντουαρντς για την ανταλλαγή του Τάουνς: «Πονάει που δεν είναι εδώ ο αδερφός μου, αλλά έτσι είναι η λίγκα»

«Θα ήθελα να μείνω μακριά από αυτόν τον τύπο»: Η ατάκα του Μπρόνι Τζέιμς για τον ΛεΜπρόν!

Δεν χωρούσε στο πλάνο: Η απίστευτη φωτογραφία των Γουέμπι και Πολ στη Media Day των Σπερς!

«Μετά τον γάμο…»: Η επική απάντηση του Γιάννη σε ερώτηση για τη γαμήλια βραδιά του!

Γιάννης: «Η συμμετοχή με την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες μια από τις σημαντικότερες εμπειρίες στη ζωή μου»

Ο Χάρισον Μπαρνς μαθαίνει κατά τη διάρκεια δηλώσεων τον θάνατο του Μουτόμπο