Τα ξημερώματα της Πέμπτης (23/11, 02:30) οι Μπόστον Σέλτικς υποδέχονται τους Μιλγουόκι Μπακς, σε μια «τιτανομαχία» ανάμεσα στις πρώτες δύο ομάδες της Ανατολικής Περιφέρειας.

Όπως είναι φυσικό, όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στον Τζρου Χόλιντεϊ, ο οποίος για πρώτη φορά θα τεθεί αντιμέτωπος με την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, από τότε που αποχώρησε ως μέρος ανταλλαγής για την απόκτηση του Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ μίλησε ενόψει της επικείμενης μονομαχίας με τους Μπακς, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δεν κρατάει καμία κακία για την απομάκρυνσή του από τον οργανισμό του Μιλγουόκι, τονίζοντας μάλιστα πως η ομάδα αυτή θα έχει πάντα μια θέση στην καρδιά του.

«Όχι, δεν κρατάω κακία στους Μπακς. Νομίζω ότι πήραν αυτό που ήθελαν οπότε δεν μπορώ να είμαι θυμωμένος με αυτό. Μια προειδοποίηση θα ήταν ωραία. Πέρα από αυτό όμως, είμαι στο καλύτερο μέρος που θα μπορούσα να είμαι για να τους ανταγωνιστώ. Οι Σέλτικς είναι η κορυφαία ομάδα της Ανατολής και ελπίζω και να είναι και η κορυφαία του πρωταθλήματος.

Δεν έχω "κυκλώσει" αυτό το παιχνίδι στο ημερολόγιό μου ή κάτι τέτοιο. Θεωρώ πως θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι λόγω των ομάδων, των παικτών που θα αγωνιστούν, οπότε θα ήθελα αυτό να είναι το θέμα και όχι εγώ που θα παίξω κόντρα στους Μπακς. Το Μιλγουόκι θα έχει πάντα ένα κομμάτι στην καρδιά μου. Ξέρουμε όλοι ότι όλα είναι μπίζνες στον χώρο αυτό και από άποψη επιχείρησης είμαι σε πολύ καλή θέση για τον στόχο μου που είναι το πρωτάθλημα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube