Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε για πρώτη φορά για την αποχώρησή του από το Survivor, τη σχέση Μυριέλλας-Κατσαούνη, αλλά και τον Βαλάντη. Σε αποκλειστική του συνέντευξη στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ μίλησε για:

-το τι του έμεινε από την εμπειρία: «Με δυσκόλεψε πολύ ότι κάποιοι παίκτες μπήκαν σε διαδικασία reality. Εγώ δεν ήθελα να αλλοιωθώ. Όταν είπα ότι δεν αντέχω άλλο η γεύση ήταν 100% πικρή. Με διέλυσε, αλλά μόλις ηρέμησα συνειδητοποίησα κάποια διαμαντάκια που σου αφήνει αυτή η εμπειρία. Όπως ότι πρέπει να σεβόμαστε το καθετί που θεωρούμε δεδομένο στη ζωή μας».

-τις αντιδράσεις επειδή έφυγε από την παράσταση «Σκρουτζ» για να πάει στο Survivor: «Περίμενα ότι θα υπάρχουν αντιδράσεις και καλά έκαναν γιατί είναι πολύ άσχημο να αφήνεις το θέατρο. Όμως πιστεύω πως και αυτοί στη θέση μου θα έλεγαν ναι. Θα ήθελα να επιστρέψω στην παράσταση, αλλά δεν θα το ήθελα γιατί ο ρόλος δόθηκε σε έναν άλλο ηθοποιό και έχει δουλέψει σκληρά».

-τις εντάσεις με τον Βαλάντη: «Ο Γιωρίκας επηρεάζεται πολύ από τον Βαλάντη. Του έδωσε ένα πιάτο φαγητό πολύ δακρύβρεχτα. Όταν ένας άνθρωπος φωνάζει συνέχεια σε σένα, σε μειώνει και τα σχετικά, θα μπεις σε άμυνα και θα φωνάξεις. Κι εγώ έτσι ξέφυγα από τα όριά μου. Ο Βαλάντης έπαιξε κομβικό ρόλο στο να φύγω, γιατί με έβγαλε πολλές φορές από τα ρούχα μου. Με δυσκόλεψε 100% στο κομμάτι της συμβίωσης. Είναι ένας άνθρωπος πολύ οξύθυμος, πάθαινε κρίσεις και μετά γινόταν αρνάκι. Όταν επιτέθηκε στη Μυριέλλα ήμουν οριακά να ξεσπάσω απίστευτα άσχημα».

-τη σχέση Μυριέλλας και Κατσαούνη: «Η Μυριέλλα και ο Κατσαούνης δεν είναι ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα. Γελάω! Δεν ερωτεύτηκε, αλλά σίγουρα γοητεύτηκε γιατί είναι ένα ωραίο παιδί. Ο άνθρωπος που είναι σε σχέση καταλαβαίνει 100% την Μυριέλλα. Ήταν ξεκάθαρη κι εκείνη ότι δεν τον θέλει τον Κατσαούνη. Για να το θέσω απλά, στο παιχνίδι… ζέχνουμε. Βρωμάμε, δεν θες να αγγίξεις άνθρωπο».

-τον Κατσαούνη: «Ο Κατσαούνης είναι ένας… περίεργος γίγαντας. Δεν θα τον έλεγα αθώο. Στην αρχή είχε πετάξει σε μια κοπέλα ένα ‘οι άντρες μιλάνε’ και λέω ‘τι λες’».

-το ποιους βλέπει νικητές: «Ο Γιωρίκας και ο Αποστόλης θα πάνε μακριά. Ο Λάμπρος είναι η ελπίδα μου να το πάρει. Από την αντίπαλη ομάδα θα ήθελα να το πάρει η Παρασκευή και η Σοφιάννα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube