Πολύ… ξενερωμένος έφυγε από τους Σίξερς ο Τζέιμς Χάρντεν, όπως φάνηκε στις δηλώσεις που έκανε κατά την επίσημη παρουσίασή του ως παίκτης των Κλίπερς.

Ο «Μούσιας»… κάρφωσε τόσο στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας από τη Φιλαδέλφεια, όσο και το front office, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι χειρισμοί τους τον έκαναν να θέλει να αποχωρήσει.

Μάλιστα, ο ίδιος περνούσε καλά στους Σίξερς και σκεφτόταν πολύ σοβαρά να αποσυρθεί, φορώντας τη φανέλα τους. Επίσης, είπε ότι ο λόγος που δεν στέριωσε νωρίτερα στους Νετς ήταν οι τραυματισμοί.

Παράλληλα, ανέφερε ότι αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τους Κλίπερς στο ματς της Δευτέρας (6/11) απέναντι στους Νικς.

«Είμαι ένα εξαιρετικό άτομο και μπορώ να είμαι μέλος κάθε ομάδα που πάει για πρωτάθλημα. Αναφορικά με την τελευταία μου κατάσταση στη Φιλαδέλφεια, οι φίλαθλοι ήταν εκπληκτικοί και οι συμπαίκτες μου… Επίσης, άφησα 26 εκατ. δολάρια για να μπορώ να υπογράψω εκεί και να κάνω καλύτερο τον οργανισμό. Αλλά, εκεί με είχαν… δεμένο. Μου άλλαξαν τον ρόλο. Εγώ δεν είμαι παίκτης συστήματος, είμαι το σύστημα! Αυτό, δεν το συζήτησε κανείς μαζί μου», είπε σχετκά ο Χάρντεν αναφορικά με την κατάσταση στους Σίξερς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube