Οι άνθρωποι της Χάποελ Τελ Αβίβ είναι αποφασισμένοι φέτος να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα και να «χτίσουν» ένα ρόστερ αντάξιο ομάδας Ευρωλίγκας!

Μετά την απόκτηση του πολύπειρου γκαρντ, Πάτρικ Μπέβερλι, του πρώην άσου του Περιστερίου, Τζο Ράνγκλαντ, του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, Μάρκους Φόρεστ, αλλά και των Μπεν Μπέντιλ και Τζόναθαν Μότλεϊ για τη θέση των ψηλών, οι Ισραηλινοί στοχεύουν σε μία ακόμα «βόμβα»!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, η ομάδα του Στέφανου Δέδα εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Μπρούνο Καμπόκλο, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις πέρσι με τη φανέλα της Παρτίζαν. Ωστόσο, αν δεν προχωρήσει το θέμα του Βραζιλιάνου σέντερ, υπάρχουν δύο πολύ καλές εναλλακτικές για τις θέσεις της front line.

Ο λόγος για τον 28χρονο Γάλλος φόργουρντ/σέντερ, Άλφα Κάμπα, αλλά και για τον... πολύ βαρύ όνομα του Μοντρέζλ Χάρελ!

Ο δεύτερος μετράει επτά γεμάτες σεζόν στο ΝΒΑ, φορώντας τις φανέλες των Ρόκετς, Κλίπερς, Λέικερς, Γουίζαρντς, Χόρνετς και 76ers, αποτελώντας έναν δυναμικό και αρκετά γρήγορο ψηλό με έμφαση στο ριμπάουντ και τις μάχες κοντά στο καλάθι.

Σε 515 παιχνίδια στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, ο Χάρελ μετρά 12,1 πόντους και 5 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ, σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει το γεγονός πως διατηρεί εξαιρετικές φιλικές σχέσεις με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Χάποελ, τον Πάτρικ Μπέβερλι!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube