Ο Ιβάν Γιούριτς φαίνεται πως μετρά ώρες στον πάγκο της Ρόμα, μετά και τη συντριβή από τη Φιορεντίνα με το βαρύ 5-1.

Στον τεχνικό των «τζαλορόσι» καταλογίζονται αρκετές ευθύνες, ενώ μεταξύ άλλων έχει χάσει και τα αποδυτήρια. Ωστόσο, στο «Αρτέμιο Φράνκι» τα πράγματα ξέφυγαν και η οικογένεια Φρίντκιν που αποτελεί και την ιδιοκτησία του συλλόγου, έχει ενημερωθεί πλήρως. Συγκεκριμένα, ο Γιούριτς αποφάσισε στο ημίχρονο και με το σκορ στο 3-1 υπέρ των «βιόλα» να βγάλει από το παιχνίδι τους Μαντσίνι και Κριστάντε.

Αυτό εξόργισε αμφότερους, με την κατάσταση να ξεφεύγει. Ο έμπειρος τεχνικός πιάστηκε στα χέρια με τον Μαντσίνι μέσα στα αποδυτήρια και μπροστά στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Σκηνές άπειρου κάλους που αποδεικνύουν πως το κλίμα μυρίζει μπαρούτι! Μάλιστα, οι δύο ποδοσφαιριστές μετά την αλλαγή τους δεν βγήκαν για να δουν το δεύτερο ημίχρονο με τη Φιορεντίνα, παραμένοντας στα αποδυτήρια.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα υπήρχε και υποδοχή από περίπου 60 οπαδούς. Ντιμπάλα, Παρέδες, Μαντσίνι και Πελεγκρίνι συνομίλησαν μαζί τους και προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν και να εξηγήσουν την κατάσταση. Οι τιφόζι αναμένεται να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους προς τη διοίκηση και τις αποφάσεις της ξανά την Πέμπτη, στο ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Τορίνο…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube