«Φουντώνει» για τα καλά η διαμάχη των οπαδών του ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Και σήμερα μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού... δόθηκε «σκληρή» συνέχεια! Στα επίσημα της Τούμπας 30-40 φίλοι των Θεσσαλονικέων αποδοκίμαζαν έντονα τον διεθνή φορ κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ εντάθηκε η «γιούχα» με την ολοκλήρωση του ματς.

Και κάπου εκεί, ο «Σάλπι» αγανακτισμένος από τις ύβρεις φέρεται να έκανε άσεμνη χειρονομία, υψώνοντας το μεσαίο του δάκτυλο. Κάτι που προς στιγμήν έφερε μια μίνι αναστάτωση, η οποία άμεσα αποκλιμακώθηκε (προς στιγμήν).

Για το συμβάν ενημερώθηκαν οι φίλοι του «Δικεφάλου» που με άγριες διαθέσεις πήγαν έξω απ’ τα αποδυτήρια ούτως ώστε να του ζητήσουν το λόγο. Ο Ζήσης Βρύζας βγήκε να τους ηρεμήσει -λέγοντας πως ο Σαλπιγγίδης θα καθυστερήσει λόγω του ντόπινγκ κοντρόλ, αλλά οι οπαδοί ήταν αποφασισμένοι να μην αφήσουν έτσι την υπόθεση.

Εν τέλει, λίγη ώρα αργότερα, ο Έλληνας επιθετικός βγήκε έξω -έχοντας ανθρώπους της ΠΑΕ στο πλευρό του- για να μιλήσει με τους εξαγριωμένους οπαδούς, αλλά οι τελευταίοι είχαν φύγει και μένει να φανεί στο εγγύς μέλλον αν θα υπάρξει νέο... σίριαλ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.