Ρεπό είχαν τόσο χθες όσο και σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου, ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε πολλούς εξ αυτών να μεταβούν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και να ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας, spa και ατομικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη των γυμναστών, Δημήτρη Μπουρουτζίκα και Σωτήρη Ρούσση.

Η ψυχολογία εντός των τειχών έχει αλλάξει άρδην μετά την επικράτηση επί των Αρκάδων την Κυριακή, καθώς αφενός επιτεύχθηκε μία νίκη που με τον τρόπο που ήρθε, αποτέλεσε πειστήριο αξίας και ποιότητας της ομάδας και αφετέρου κρατά «ζωντανές» τις ελάχιστες ελπίδες που υπάρχουν για μια θέση στα play-off.

Στους Περιστεριώτες θεωρούν ότι το «ταβάνι» των 42 βαθμών που μαθηματικά μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος της σεζόν είναι απόλυτα εφικτό δεδομένου του προγράμματος (Πανθρακικό εκτός, Παναιτωλικό εντός, Καλλονή εκτός και ο «τελικός» στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο) και από εκεί και πέρα θα περιμένουν τόσο τα αποτελέσματα όλων των ομάδων που είναι από πάνω, όσο και τα αποτελέσματα του «πόκερ» των αδειοδοτήσεων.

Η αλήθεια είναι ότι αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οι αποφάσεις του αρμόδιου οργάνου της ΕΠΟ, καθώς μέσω αυτών θα κριθεί η μορφή των φετινών αγώνων κατάταξης. Ωστόσο, στον Ατρόμητο δεν ανεβάζουν τους τόνους, ξέροντας ότι είναι απόλυτο αουτσάιντερ σε αυτή τη μάχη.

Απαραίτητη υποσημείωση σε όλη αυτή την υπόθεση εργασίας, είναι τόσο ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών από τον ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στο ματς της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, όσο και για τον Ατρόμητο για τα επεισόδια στο ματς του Περιστερίου με αντίπαλο με την ΑΕΚ.

* Τέσσερις παίκτες του Ατρόμητου Κ-20 κλήθηκαν σε εθνικές ομάδες. Συγκεκριμένα οι Αλέξανδρος Κατράνης, Δημήτρης Λημνιός και Στέφανος Ρεγκάκος συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Νέων Κ-19, εν όψει της Εlite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Ισπανία από 23 μέχρι 31 Μαρτίου.

Για την ίδια διοργάνωση κλήθηκε στην Εθνική Πολωνίας Κ-19 ο Σεμπάστιαν Κρουσέλ ο οποίος θα αναχωρήσει στις 21 Μαρτίου και θα επιστρέψει στις 30 Μαρτίου.

Παύλος Κουστέρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube