Συγκινητικός ήταν ο τρόπος με τον οποίο ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον συνόδευσε την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Πέισερς.

Ο 23χρονος Αμερικανός τα ξημερώματα της Παρασκευής υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα της Ιντιάνα, στην οποία θα παραμείνει για τα επόμενα πέντε χρόνια έναντι 260 εκατ. δολαρίων.

Ωστόσο στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, θέλησε να εκφράσει με δάκρυα στα μάτια, την ευγνωμοσύνη του στην μητέρα του, ενθυμούμενος την ημέρα που εκείνη απουσίαζε από τον πρώτου του αγώνα στο κολλέγιο.

Αναλυτικά:

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ που πρέπει να ευχαριστήσω, αλλά θα ήταν λάθος να μην ξεκινήσω με τη μαμά μου. Πολλοί άνθρωποι δεν το ξέρουν αυτό, αλλά η μητέρα μου έχασε τον πρώτο μου αγώνα στο κολλέγιο επειδή δεν απογειώθηκε το αεροπλάνο. Μέχρι τότε δεν είχε χάσει ποτέ αγώνα μου. Η μητέρα μου είναι τα πάντα για μένα, για να φτάσω εδώ. Δεν μπορώ να εξηγήσω με λόγια όλα αυτά (σσ. που έχει κάνει), αλλά σου είμαι ευγνώμων μαμά για όσα έγιναν όσο μεγαλώναμε και επειδή με ώθησες για να βρεθώ εδώ που είμαι σήμερα. Επειδή φρόντισες να είμαι σε κάθε ταξίδι, επειδή φρόντιζες του συμπαίκτες μου σε κάθε ταξίδι. Σημαίνει πολλά για μένα. Σε αγαπώ και είμαι ευγνώμων για εσένα. Σε ευχαριστώ μαμά. Σε αγαπώ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube