Έφτασε η… «Ώρα για μπάσκετ» στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova από την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 22:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την νέα εκπομπή «Ώρα για μπάσκετ» η οποία θα είναι αφιερωμένη στην αγωνιστική δραστηριότητα της Basket League. Οι λάτρεις της πορτοκαλί μπάλας θα μπορούν να βλέπουν την εκπομπή κάθε Δευτέρα στις 22:30 από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, καθώς και από την WEB TV του www.Novasports.gr αμέσως μετά την «Ώρα των πρωταθλητών».

Στην παρουσίαση της εκπομπής θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου και μαζί με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα μπάσκετ, υπό την καθοδήγηση του Φίλιππου Συρίγου, αποτελούμενη από τους Δημήτρη Καρύδα, Νίκο Παπαδογιάννη, Γιώργο Συρίγο, Νικήτα Αυγουλή, Χρήστο Καούρη, Γιαννίκο Δούσκα και Τάσο Μπαϊρακτάρη, θα προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική δράση με πλούσια ρεπορτάζ, 3D αναλύσεις, αποκλειστικές συνεντεύξεις και έγκυρα σχόλια. Παράλληλα σε κάθε εκπομπή θα υπάρχουν και εκλεκτοί καλεσμένοι που θα αναλύουν τους αγώνες της Basket League.

Επίσης κατά την διάρκεια της «Ώρας για μπάσκετ» οι συνδρομητές θα βλέπουν την καλύτερη πεντάδα, το TOP 5, τις καλύτερες assist και τα κλεψίματα που χαρακτήρισαν τις αναμετρήσεις της αγωνιστικής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube