Η αυλαία της κανονικής περιόδου στη Basket League πέφτει στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova το Σάββατο 3 Μάιου στις 18:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά και σε παράλληλη μετάδοση από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD τους έξι αγώνες της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Basket League. Συγκεκριμένα θα μεταδοθούν τα παιχνίδια, Απόλλων Πατρών-Παναθηναϊκός Πανελευσινιακός-ΑΕΝΚ Δημουλάς που θα μεταδοθεί και ολόκληρο από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD, Τρίκαλα BC Aries-ΚΑΟ Δράμας, Κολοσσός Ρόδου ΒΑΠ-Άρης, Ρέθυμνο Aegean – Ηλυσιακός και ΠΑΟΚ-Ίκαρος Χαλκίδας.

Από τις 17:30 η εκπομπή «Ώρα για μπάσκετ» με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και εκλεκτούς καλεσμένους θα βάλει τους συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova στο κλίμα των αγώνων με όλα τα τελευταία νέα των ομάδων λίγο πριν το τζάμπολ. Στο studio της Κάντζας θα είναι ο Γιώργος Συρίγος ο οποίος θα σχολιάζει την εξέλιξη των παιχνιδιών ενώ στα γήπεδα μπάσκετ θα βρίσκεται όλο το δημοσιογραφικό δυναμικό με την κάλυψη, το ρεπορτάζ, τα παραλειπόμενα και τον απόηχο των αγώνων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων το Σάββατο 5/4 έχει ως εξής:

18:00 Απόλλων Πατρών - Παναθηναϊκός από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γιώργου Μαρκόπουλου
19:00 Πανελευσινιακός – ΑΕΝΚ Δημουλάς από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD και Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα
19:00 Τρίκαλα BC Aries - ΚΑΟ Δράμας από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Αποστόλη Τριανταφύλλου
19:00 Κολοσσός Ρόδου ΒΑΠ - Άρης από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή
19:00 Ρέθυμνο Aegean - Ηλυσιακός από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Νίκου Τζανετάκη
19:00 ΠΑΟΚ-Ίκαρος Χαλκίδας από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Κωστή Μπότσαρη

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube