Η συγγραφέας ανατρέχει στα 80 χρόνια σπουδαίας γαλλικής κουζίνας που προφέρεται κατά τη διάρκεια των πτήσεων της Air France.
Πώς μπορείς να προσφέρεις στους επιβάτες μια πραγματική γαστρονομική εμπειρία στα 40.000 πόδια;
Χαβιάρι, αστακός, φουάγκρα… Oιπιο φίνες γεύσεις βρίσκονται πάντα στο μενού των θέσεων La Premiere και Business Class. Επώνυμα επιτραπέζια σκεύη, σικάτη γαλλική εξυπηρέτηση, κρασιά και σαμπάνιες επιλεγμένα από τους κορυφαίους οινοχόους του κόσμου συμπληρώνουν την εξαιρετική αυτή εμπειρία.
Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr