Ο Τάσος Μπακασέτας έκανε την επιλογή του. Ο 23χρονος επιθετικός μετά το «μπάσιμο» της ΑΕΚ για την απόκτησή του έχει αποφασίσει να αγωνιστεί σε αυτή, για συναισθηματικούς αλλά και αγωνιστικούς λόγους.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στον Πανιώνιο για τον νεαρό άσο, αλλά ο ποδοσφαιριστής προτιμά να αγωνιστεί στην «Ένωση», μιας και είναι φίλαθλός της και θεωρεί πως σε αυτή θα έχει περισσότερες ευκαιρίες. Το συμβόλαιό του με τους «κυανέρυθρους» λήγει τον Ιανουάριο του 2017 και έχει το δικαίωμα να συμφωνήσει με την ομάδα της αρεσκείας του έξι μήνες νωρίτερα, άρα από την 1η Ιουνίου.

Ο Μπακασέτας εκτιμώντας τη βοήθεια που του πρόσφερε ο Πανιώνιος στο να αναδείξει το ταλέντο του, θέλει να κερδίσει χρήματα ο σύλλογος από αυτή τη μεταγραφή και φαίνεται πως προσπαθεί να βρεθεί ένας τρόπος να πάει στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι, έναντι ενός ποσού στο οποίο θα συμφωνηθεί μεταξύ των δύο ομάδων.

Αν ο Πανιώνιος επιμείνει να δώσει τον Μπακασέτα στον Ολυμπιακό ή σε άλλη ομάδα, τότε ο παίκτης είναι διατεθειμένος να παραμείνει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης μέχρι το Δεκέμβριο και από το 2017 να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, δίχως κέρδος για τον Πανιώνιο.

Το συμβόλαιο του Μπακασέτα θα έχει διάρκεια μέχρι το 2020, είτε παίξει στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι, είτε από τον Ιανουάριο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χοντραίνει το παιχνίδι η Γοδόι: «Θα προπονείται μόνος ο Αντίνο μέχρι να πάει στη Ρίβερ»!

Πάτησε Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Χόνγκλα

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Ηλιόπουλου στη «μάζωξη της Παναγιώτας»: «Τι έγινε, παιδιά, πού το πάμε εδώ;»

Χιμένεθ: «Με αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση μπορούμε να νικήσουμε την ΑΕΚ»

Σαββόπουλος: «Η διαχείριση του Χιμένεθ για δυο ματς και η πιθανή 11άδα του Άρη με ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Το μεγαλύτερο ερωτηματικό για την ΑΕΚ - Τι θα έλεγε κάποιος κακοπροαίρετος για τη διακοπή τριών εβδομάδων»

Ατρόμητος: Η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Δεσύλλας: «Ανεβασμένη προσφορά από Παναθηναϊκό για τον Αντίνο και νέος κύκλος επαφών με τη Γοδόι»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν θα κάνει ροτέισον στο Αγρίνιο ο Λουτσέσκου - Χρειάζεται υπομονή στην υπόθεση του Ντρκούσιτς»

Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για Περιστέρι