Ο Ολυμπιακός καλείται να αφήσει πίσω του τις δύο σερί ήττες, τη μία από τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα την Κυριακή. Σήμερα στις 18:00 υποδέχεται στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ την πολύ δυνατή Μπουρζ (MEGA Play/megatv.com/in.gr) για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

«Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί χρόνια στη Euroleague. Σίγουρα, η ετοιμότητα μας στο κομμάτι της ταχύτητας και του physicality, πρέπει να είναι σε υψηλά επίπεδα, για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να παρουσιαστούμε ομαδικοί και να διεκδικήσουμε κατοχή προς κατοχή ό,τι μας αναλογεί», δήλωσε ο προπονητής των πρωταθλητριών, Θάνος Νίκλας.

Παναθηναϊκός και Ηρακλής ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο Europcup Γυναικών. Οι «πράσινες» μετά τη συντριβή με 101-54 από την Χάιρις, θα αναμετρηθούν με την Ανζέρ (18:30) στο κλειστό του Χολαργού, θέλοντας να δώσουν συνέχεια στη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα. Εκτός μάχης είναι η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, που θα μείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες λόγω επέμβασης στους κοιλιακούς.



Ο Ηρακλής προέρχεται από πολύ βαριά ήττα με 111-34 από την Σέκζαρντ και θα υποδεχτεί την Εστουντιάντες. Η αναμέτρηση στο «Ιβανώφειο» θα αρχίσει στις 20:15.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube