Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Τζόρνταν Λόιντ. Ο 31χρονος γκαρντ αποχώρησε και επίσημα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον ισραηλινό σύλλογο να ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

«Ο σύλλογος μπάσκετ της Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Τζόρνταν Λόιντ συμφώνησαν ότι ο παίκτης θα αποχωρήσει από την ομάδα. Η Μακάμπι εύχεται στον Τζόρνταν επιτυχία στο μέλλον», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Μακάμπι για την αποχώρηση του παίκτη.

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφόρησαν στο Ισραήλ, ο Αμερικανός γκαρντ ζήτησε ο ίδιος από τη διοίκηση του συλλόγου να αποδεσμευτεί από το συμβολαιό του, επέμεινε και τελικά κατάφερε να μείνει ελεύθερος. Ο λόγος ήταν ότι δεν άντεξε εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στο Ισραήλ.

Ο Λόιντ πρόλαβε να αγωνιστεί σε μόλις δύο ματς της Μακάμπι στην Ευρωλίγκα, έχοντας 15.5 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ κατά μέσο όρο. Πιθανώς θα βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του σε ομάδα της διοργάνωσης, καθώς πλέον δεν χρειάζεται ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα μίας ομάδας στη διοργάνωση, να περιμένει να τελειώσει ο πρώτος γύρος για να πάρει μεταγραφή σε κάποιον άλλο σύλλογο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube