Ο Τζόναθαν Τα της Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει γίνει εξαιρετικά περιζήτητος. Ο 28χρονος Γερμανός κεντρικός αμυντικός, που πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ με τις «ασπιρίνες», έχει συμβόλαιό που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, επομένως πολλές ομάδες από το κορυφαίο επίπεδο ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη γερμανική «Bild», τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η Μπαρτσελόνα έχουν «κυκλώσει» την περίπτωσή του, και σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν τον... φόβο της Λεβερκούζεν να τον χάσει ως ελεύθερο, έτσι ώστε να τον αποκτήσουν τον Γενάρη.

Το εν λόγω δημοσίευμα, μάλιστα, τονίζει πως ο 28χρονος θα αξιολογήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο όλες τις προτάσεις που θα λάβει, αφού τότε θα έχει το δικαίωμα να συζητήσει με άλλους συλλόγους, όντας έξι μήνες πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Υπενθυμίζουμε πως το περασμένο καλοκαίρι και η Μπάγερν Μονάχου ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Γερμανού διεθνούς, ωστόσο η Λεβερκούζεν δεν δέχθηκε να τον παραχωρήσει σε έναν άμεσο ανταγωνιστή της και προτίμησε να τον κρατήσει, παρόλο που το συμβόλαιό του λήγει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube