Δηλώσεις ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Άρη (21/9, 20:00) για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League, έκανε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας τόνισε την ανάγκη της ομάδας του να παρουσιαστεί καλύτερη από ότι κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ μίλησε επίσης για το κατά πόσο επηρεάζει η κατάκτηση του Conference League και για τη δίψα που υπάρχει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στη συμπλήρωση 100 χρόνων ιστορίας του συλλόγου!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Πρέπει να έχουμε καλύτερη αντίδραση σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και μια πολύ δύσκολη έδρα. Στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί και να συνεχίσουμε την πορεία του πρωταθλητισμού».

Για τα στοιχεία που θα κρίνουν τον αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Θεωρώ πως η εικόνα μας έχει να κάνει αποκλειστικά με εμάς. Αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει, δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα. Γνωρίζουμε το επίπεδο, προπονούμαστε γι’ αυτό. Πιστεύω στην ομάδα και αν είμαστε όπως πρέπει, θα πάρουμε τη νίκη».

Για το αν η κατάκτηση του Conference League τους επηρεάζει και αρνητικά: «Η κατάκτηση του Conference League δεν μας δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Η περσινή χρονιά έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία. Αυτό που είναι πιο δύσκολο είναι να κρατηθούμε στην κορυφή. Ο στόχος δεν είναι άλλος απ’ το πρωτάθλημα και μια υπέροχη πορεία στην Ευρώπη».

Για τους προσωπικούς του στόχους στη σεζόν των 100 ετών του Ολυμπιακού: «Είναι μια σημαντική χρονιά για τον Ολυμπιακό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω ξεκινήσει τα παιχνίδια. Μακάρι να έχουμε υγεία για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στα 100 χρόνια του συλλόγου, να πανηγυρίσουμε ένα υπέροχο πρωτάθλημα!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube