Το βράδυ της Δευτέρας (03/06), ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέδειξε για ακόμη μία φορά γιατί είναι το Νο.1 του παγκόσμιου τένις εδώ και πολλά χρόνια!

Τι και αν βρέθηκε πίσω με 2-1 σετ από τον Φραντσίσκο Τσερούντολο, αντιμετωπίζοντας παράλληλα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο από τις αρχές του 2ου σετ, ο τεράστιος Νόλε κατάφερε και ολοκλήρωσε μια μυθική ανατροπή με 3-2 σετ (6-1, 5-7, 3-6, 7-5, 6-3) μετά από έναν «μαραθώνιο» 4 ωρών και 37 λεπτών, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Roland Garros!


Μάλιστα, ο 37χρονος Σέρβος θρύλος του τένις κατάφερε μέσα σε δύο 24ωρα να κάνει ισάριθμες ανατροπές, καθώς, στον γ γύρο, είχε αποκλείσει τον Μουζέτι και πάλι με ανατροπή από το 2-1, έπειτα από 4,5 ώρες! Πλέον, ο Τζόκοβιτς περιμένει στα προημιτελικά της διοργάνωσης τον νικητή του ζευγαριού Φριτζ Τέιλορ-Κάσπερ Ρουντ.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι και το γεγονός πως με την αποψινή του νίκη, ο Νόλε έγραψε ιστορία, αφού ξεπέρασε σε νίκες σε Grand Slam τον τεράστιο Ρότζερ Φέντερερ, φτάνοντας τις 370 νίκες στην καριέρα του!









ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube