Η Ζένιτσα ως έδρα και το παθιασμένο κοινό δεν τρομάζει τους διεθνείς μας. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου το ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου...

«Έχουμε αντιμετωπίσει και άλλες φορές αρκετά δύσκολες ομάδες, έχουμε παίξει σε δύσκολες έδρες», ανέφερε υπογραμμίζοντας ότι εάν η Εθνική παίξει βάσει των δυνατοτήτων της τότε δεν έχει να φοβηθεί κάτι από τη Βοσνία,.

«Είναι δύο τελείως διαφορετικά ματς. Γνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια αρκετά καλή ομάδα σε ένα γήπεδο που θα είναι αρκετά ενθουσιώδες το κοινό. Έχουμε αντιμετωπίσει και άλλες φορές αρκετά δύσκολες ομάδες, έχουμε παίξει σε δύσκολες έδρες. Εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας. Αν παρουσιαστούμε όπως μπορούμε, ανάλογα με τις δυνατότητες αυτής της ομάδας δεν έχουμε κάποιο φόβο», ανέφερε.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης απέφυγε να ξεχωρίσει κάποιον παίκτη από την αντίπαλη ομάδα.

«Δεν θέλω να σταθώ σε κάποιον παίκτη που ξεχωρίσει από την Βοσνία αν και γνωρίζουμε τα μεγάλα ονόματα της ομάδας γιατί είναι μια καλή ομάδα, με καλούς παίκτες ταλαντούχους, ειδικά μεσοεπιθετικά. Όσο για εμάς που έχουμε κάποιες απουσίες, δεν αμφιβάλω ότι όποιος και να παίξει να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του. Και η ομάδα μας έχει πλούσιο ταλέντο και σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Και έχουμε δείξει ότι και σε δύσκολες καταστάσεις δένεται ακόμη περισσότερο», τόνισε και συνέχισε αναφερόμενος στην Εθνική και τους παίκτες που θα αγωνιστούν:

«Νομίζω ότι θα είναι καλοί παίκτες στο γήπεδο, όποιοι και αν αγωνιστούν. Όποτε αυτή η ομάδα παίξει αυτό που μπορεί και βγάλει την ψυχή της, ποτέ δεν έχει φύγει χαμένη. Αυτό είναι το μυστικό, πέρα από τα τακτικά κομμάτια. Θα επιμείνω ότι θα πρέπει να βάλουμε την ψυχή μας στο γήπεδο επειδή είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι, αν και είναι δύσκολη περίοδος και για τις δυο ομάδες. Πρέπει να δώσουμε όλοι το κάτι παραπάνω».

Σχετικά με το τι διαφοροποιήθηκε στην Εθνική και έχει αλλάξει πρόσωπο τόνισε:

«Νομίζω ότι αναλάβαμε τις ευθύνες μας για την κακή εικόνα. Δεν είναι ότι απλά αποφασίσαμε να γίνουμε η ομάδα που ήμασταν. Ο προπονητής μας παρακίνησε με τον καλύτερο τρόπο, βγάζοντάς μας τον εγωισμό που πρέπει να έχουμε για την Εθνική και ήταν ένας συνδυασμός δικής μας θέλησης και του προπονητή για να νιώσουμε ξανά υπεύθυνοι για το εθνόσημο που φοράμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχιστεί ανεξαρτήτως αποτελέσματος, μακάρι να συνδυαστεί και με μια πρόκριση», τόνισε και συνέχισε:

«Είναι ξανά παρέα αυτή η ομάδα. Τις τελευταίες δέκα ημέρες είναι πολύ καλό κλίμα και υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Οι τιμωρημένοι δίνουν τον τόνο παραπάνω και αυτό συμβαίνει, γιατί περνάνε καλά και αυτό περνάει και στην ομάδα».

Τέλος μίλησε για το παιχνίδι στο Βέλγιο...

«Στο Βέλγιο ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά και αύριο πρέπει να παρουσιάσουμε το ίδιο πρόσωπο. Πρέπει να βελτιώσουμε το επιθετικό μας πρόσωπο και να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία, ώστε να βγαίνουμε με καλύτερες προϋποθέσεις στην επίθεση», κατέληξε.

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube