Γίνεται «Μίδας» ο Τζέιλεν Μπράουν! Ο 26χρονος σούπερ σταρ των Σέλτικς γράφει ιστορία, καθώς θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στην ιστορία του ΝΒΑ!

Ο εκρηκτικός γκαρντ/φόργουορντ συμφώνησε με την ομάδα της Βοστώνης για πενταετής επέκταση της συνεργασίας τους, βάζοντας έτσι την υπογραφή του σε supermax συμβόλαιο που θα του αποφέρει το ποσό των 304 εκατομμυρίων δολαρίων!

Μια κίνηση με την οποία οι «κέλτες» όχι μόνο δείχνουν έμπρακτα το πόσο πιστεύουν στις δυνατότητες του 2 φορές All Star φόργουορντ, αντιθέτως, «δένουν» και ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας για πολλά χρόνια.

Ωστόσο, δεν πίστευαν άπαντες στην εξέλιξη και στο μέλλον του Μπράουν. Τρανό παράδειγμα αποτελεί μια δασκάλα του στο λύκειο Wheeler της Τζόρτζια όπου φοίτησε, πριν μεταβεί στο κολλέγιο της Καλιφόρνια και από εκεί στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο παίκτης με «τιτίβισμά» τον Απρίλιο του 2014, αποκάλυψε πως μια καθηγήτριά του του είχε πει πως θα τον επισκεφθεί σύντομα στη φυλακή!

«Η δασκάλα μου είπε ότι θα με αναζητήσει στη φυλακή της κομητείας Cobb σε 5 χρόνια...», ήταν χαρακτηριστικά το μήνυμα του Μπράουν, ο οποίος, 9 χρόνια μετά γίνεται ο σύγχρονος «Μίδας» του ΝΒΑ!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube