Επιθυμεί να μείνει στη Ρεάλ για πολλά χρόνια ακόμα ο Τζάναν Μούσα τον οποίο απέκτησε η «βασίλισσα» το περασμένο καλοκαίρι.

Αν και δεν είναι μέλος της ομάδας για πολύ καιρό, ο Βόσνιος γκαρντ έχει εξελιχθεί σε έναν από τους ηγέτες της ισπανικής ομάδας. Επιπρόσθετα, ο Μούσα δεν περίμενε ότι θα είχε τόσο καλή σχέση με τον νέο του προπονητή Τσους Ματέο.

«Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα ότι θα αναπτύξω τόσο καλή σχέση με τον coach. Από την πρώτη συνάντηση που είχαμε μου είπε να είμαι ο εαυτός μου και να παίζω το παιχνίδι μου, ούτως η άλλως αυτός είναι ο λόγος που με υπέγραψαν. Στο πρώτο μου παιχνίδι απέναντι στη Μάλαγα πέτυχα 30 πόντους», δήλωσε αρχικά ο Μούσα.

Ο Βόσνιος ως έφηβος είχε θεωρηθεί από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του, και τον είχαν επιλέξει οι Μπρούκλιν Νετς στο ντραφτ του 2018 με την 29η επιλογή του πρώτου γύρου. Αλλά οι Νετς δεν του είχαν δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, και πλέον δεν «καίγεται» να επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ.

«Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι στη Ρεάλ, μια ομάδα που για εμένα μπορεί να αντιμετωπίσει στα «ίσια» κάθε ομάδα του ΝΒΑ. Νιώθω πολύ άνετα εδώ, νιώθω ότι είμαι μέλος της οικογένειας και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Είμαι αποφασισμένος να δώσω τα πάντα για την ομάδα μου μέχρι να μου γίνει κάποια άλλη πρόταση, αλλά κάτι τέτοιο ελπίζω να αργήσει διότι θέλω να μείνω στη Ρεάλ για πολύ καιρό ακόμα», είπε κλείνοντας ο Βόσνιος σταρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube