Ο Ισπανός τερματοφύλακας τόνισε πως πλέον ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολος αντίπαλος, πως έκανε τη δουλειά του στο τετ α τετ με τον Χέβεντες και πως θέλει σαν τρελός να ακούσει τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά: «Ίσως και μετά την τιμωρία της Μέταλιστ, περίμεναν ότι θα βρουν απέναντί τους μία ομάδα πιο εύκολη, αλλά τώρα κι αυτοί γνωρίζουν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν έναν δύσκολο αντίπαλο και, σίγουρα, μας υπολογίζουν. Είχαν τον έλεγχο στο παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, αλλά δεν έκαναν και πολλές ευκαιρίες.

Η δουλειά μου είναι να παίζω καλά και να προσπαθώ για το καλύτερο στη θέση που μου έχει δώσει ο σύλλογος.

Όλη μου τη ζωή περίμενα να ακούσω τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ κι αυτό που θέλω είναι να καταφέρουμε να προκριθούμε στους ομίλους».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι ποινές με τις οποίες κινδυνεύουν οι τέσσερις παίκτες της Ρεάλ για τη συμπεριφορά τους κόντρα στην Ατλέτικο

Μαρτίνες: «Λιγότερη πίεση με Παρί, γιατί θα βρίζουν εμένα»

Έρευνα από την UEFA για πανηγυρισμούς των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την πρόκριση επί της Ατλέτικο

Άλβαρες: «Έχω δει χίλιες φορές τη φάση, δεν ακούμπησα δύο φορές την μπάλα»

Ατλέτικο: Καταγγέλλει την συμπεριφορά παικτών της Ρεάλ και ζητά την τιμωρία τους

Στο «Μετροπολιτάνο» ο τελικός του Champions League του 2027!

Μαρινάκης: «Από τη στιγμή που Ολυμπιακός και Νότιγχαμ παίξουν στο Champions League, μία από τις δύο θα το πάρει»

Πήρε θέση για το επίμαχο πέναλτι του Άλβαρες ο Φαν Μπάστεν: «Άγγιξε την μπάλα μια φορά, η UEFA πρέπει να το διορθώσει»

Μαρτσίνιακ: «Δεν με ειδοποίησε παίκτης της Ρεάλ για τη διπλή επαφή του Άλβαρες»

Πέρασε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και… πλησιάζει στη League Phase του Champions League ο Ολυμπιακός!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.